Přejít na obsah

Petr863

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petr863

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Takže Ferdův postup opravdu funguje, dveře mám trvale zamčené a nevadí mi tak, že mě servis vezme až za čas. Moc děkuji za rady.
  2. Problém je, že mě to nezamyká přední pravé dveře. Zkoušel jsem i infotainment a nefunguje nic. Asi je rozbitý zámek protože to nejde zamknout ani zevnitř. No musím doufat, že mě auto nikdo nevykrade a ukecat někoho v servisu aby mě vzali co nejdříve.
  3. Zdravím, omlouvám jestli píšu špatně, ale měl bych dotaz. Mám octavii III, r.v. 2016, centrální bezdotykové zamykání. No a včera jsem zjistil, že když zamknu auto ať už dálkou nebo přímo dotknutím kliky tak se mi zamknou tři dveře, kufr, ale dveře spolujezdce jsou odemčené. Auto dám do servisu, ale jde mi o to, že jsem obvolal x servisů a všude mě chtějí objednat nejdříve za 3 týdny. A že budu 3 týdny jezdit s autem které defacto budu mít odemčené je každému jedno. Jde mi o to jestli mohu sám udělat něco, aby ty dveře spolujezdce byly třeba permanentně zamknuté nebo prostě cokoliv co můžu udělat do té doby než mi na to kouknou v servisu. Poradíte prosííííííííím? Auto potřebuji pro práci a nemám možnost s ním prostě nejezdit. A nechávatjedny dveře odemčené mě upřímně děsí :-) Předem děkuju.
×
×
  • Vytvořit nový...