Přejít na obsah

manousp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení manousp

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. V sobotu 19.2.2022 v ranní hodinách mezi 1:00-4:00 bylo odcizené vozidlo OCTAVIA 3 SCOUT combi rv 2017 v šede antracit metalize RZ 6Z5 0258. Jedná se sériový vůz v originální stavu, poznávacím znamením může být chybějící plastový lem na pravém předním blatníku a bílé rámečky SPZ. Vozidlo bylo odcizeno v centru města Slavičín a po odcizení jelo vozidlo směr Zlín - Hulín kde v 5:10 tankovalo na čerpací stanici Benzina a odjelo bez zaplacení směr Přerov. Vozidlo mělo při odcizení palivo na maximálně 100km běžnou jízdou, na Benzíně dotankovalo pouze za pár stokorun, čili existuje šance, že by mohl být vůz zatím odstaven v okolí města Přerov. Za podněty vedoucí k nalezení vozidle odměna 50 000,- děkuji.
  2. Zde číslo sání Dále mám dotaz na zkušenější, jaký je objem chladící soustavy, a po kolika km by měla být plně odvzdušněna?
  3. Takže unik vody už byl tak velký, že jsem se rozhodl motor rozebrat, sání stav viz foto, ještě jej zkusím natlakovat, ... těsnění pod hlavou vypadalo pohledově ok.....
  4. Takže u mě proběhla výměna baterie, auto je 4 roky staré, poslední dobou trpělo dlouhými starty čím dal častěji. Od výměny baterie zatím za 3dny ani jeden dlouhy start (ani náznak). Před výmenou baterie jsem hodil auto na diagnostiku a zjistil, že při startu padalo napěti na baterii až k cca 7,5V, což pravděpodobně dělalo problém jednotkám. Paradox je, že před pár dny jsem nechal baterii otestovat na zátěžový test, kde mi bylo sděleno, že je v pořádku :). Čili doporučuji hodit na diagnostiku změřit napětí při studeném startu.
  5. Tak už s tím někdo pokročil? Mám stejný problém. Kessy startování
×
×
  • Vytvořit nový...