Přejít na obsah

Torton

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Torton

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, když sezeneš vzperu se stejnym číslem tak stačí vyměnit kus za kus. Pawlisko prodal by jsi tu nefunkční vzperu? Dnes se mi rozpadla na dva kusy. Asi v ni zamrzla voda a ja to zkusil otevřít ručně...Muj motorek bude ok ale potrebuju ten zbytek. Díky
  2. Přesně jak píše Robo11, akorát rozdělání motoru s převodovkou už nebylo potřeba. Pěkně nafocené, dobrá práce při hledání Robo11.
  3. Fotky bohužel nemám. Je potřeba podélně rozříznout ten plastový kryt vzpěry a odlepit z plastu, který kryje motor a převodovku. Potom je potřeba stahovák na pružinu, je hodně silná. Po zmačknutí pružiny jde rozdělat kryt motoru s převodovkou. Motor s převodovkou se dá potom vydělat. Pak se musí odpájet kontakty drátků(myslím že tři). Potom na čtyřech malých háčcích drží plechový kryt motoru, pod kterým je ten uhlík i s pružinami. Pružiny jsem vyrobil z pružinky z průpisky. Chtělo to pár průpisek rozdělat, než jsem našel správnou tuhost pružinky. A potom celé zase složit. Pouze vnější kryt buď opět šikovně přilepit nebo stáhnou černou páskou(když to člověk nehledá, tak si toho ani nevšimne)
  4. Zdar z trojky to tam dát nemůžeš, musíš koupit obě nové i s přehráním softwaru, nebo sehnat někde z vraku stejný typ vzpěry. Na každé vzpěře je napsané číslo např. 3T9 827 851 B . Nebo pokud víš, že je jedna vadná, můžeš si ji zkusit opravit. Já jsem ji celou rozdělal a v elektromotoru jsem vyměnil přítlačné pružinky k uhlíkům (byly zrezlé). A jede jak nová.
  5. Zdar, zkus otevřít ručně a potom podrz zavírací tlačítko asi 3 sekundy než se ozve signál a zablikaji blinkry.
  6. Děkuji, bohužel tento starý typ vzpěr už nejde vyměnit kus za kus, ale musí se měnit obě+přenastavení ŘJ. cca 18000 korun. Nakonec jsem vzpěru rozdělal a opravil, teď už zase šlape.
  7. Zdravím, poradíte mi prosím, kde by se dala sehnat elektrická vzpěra 3T9 827 851 B (Superb 2 kombi 2011), případně jestli někdo nemá na prodej?Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...