Přejít na obsah

Kasi84

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Kasi84

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Tak teď jsem od prodejce dostal ještě informaci, že zpoždění je kvůli motoru.
  2. 2.0 TDI DSG Style + skoro všechny příplatky (tažné, alarm, střešní okno, Amundsen, digitální panel, LED světla, všechny asisenty...)
  3. V půlce října 2018 jsem objednal novou Octavii s termínem dodání do konce ledna 2019 a dnes volal prodejce, že bude až na začátku března... Je to první moje nové auto, tak nevím, je takové posunutí termínu normální? Prodejce mi to nedokázal nijak rozumně zdůvodnit.
  4. A to je právě otázka, jelikož s DSG nemám zatím žádné zkušenosti. Smí se to? V manuálu jsem k tomu nic nenašel.
  5. Tu právě budu mít - mám objednanou O3 2.0 TDI DSG7, ale bez změny jízdních režimů, tak v lednu uvidím, jestli plachtí, nebo ne.
  6. Dá se nějak plachtění zapnout i bez příplatkové změny jízdních režimů, nebo je to vázáno na tuto příplatkovou výbavu? Děkuji.
  7. Kasi84

    Škoda KAROQ

    Škoda, ale děkuji za info.
  8. Kasi84

    Škoda KAROQ

    Ano, zrovna jsem tu tabulku našel... Zkusím ještě dohledat ten článek, možná se to týkalo jen Octavie a já jsem si to vztáhl i na Karoqa...
  9. Kasi84

    Škoda KAROQ

    Neví někdo, zda bude možné v blízké době objednat kombinaci 1,6TDI DSG 4x4? Nedávno jsem četl článek, kde zmiňovali, že 4x4 pro 1,6TDI bude možné, ale o kombinaci s automatem se bohužel nezmiňovali. Sice bych radši 2,0TDI, ale to mi nejspíš u šéfa neprojde kvůli vyšším emisím a tím pádem vyšším daním...
×
×
  • Vytvořit nový...