Přejít na obsah

Tomas Pfeifer

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Tomas Pfeifer

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, chci se zeptat(octavia 1 1.9 tdi 66 kw) olejova vana drzi na poslednim sroubku u setrvaku, 10 mm orechem ani s kloubkem se tam nedostanu. A ve sroubu v dirce na imbus mam zlomenou hlavicku od 5mm imbusu. Nevite nekdo jak tu hlavicku dostat ven? Kvrdlat ze strany na stranu sni de ale nemam tu hlavicku za nic chytit aby vypadla ze sroubu ven.
  2. Jo tak je to vše vyreseno nakonec to bylo olejem. Vytekl 1 litr protoze jeste nebyl menenej a byl lehce uz spatnej tak se tam nalil a radit po zahrati auta de krasne a jinak diky vsem za rady
  3. ok dobre diky jeste jednou moccc:) dam vedet jak to dopadlo oleje tam je dostatek tak se to zkusi projet a uvidi se
  4. Jojo tedka se vymenil a hele jak to je kolik oleje do fabky? Nak 2 litry ne? A z prevodovky vytekl 1 litr tak se tam nalilo asi 1.5 l ale pretejkako to docela?
  5. Zdravim, Fabia mk2 1.6 TDI 55kw. Auto když je studeny,stojí tak de krásně řadit, jakmile se sním nekam jede a je ohřátý tak zpátečka nejde vůbec zařadit a jednička de celkem špatně a celkově to řazení de trošičku z tuha. Nemáte někdo zkušenost ? Jinak lanovody a mechanizmus řadící je promazanej.
×
×
  • Vytvořit nový...