Přejít na obsah

Ondrej.Kasal

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ondrej.Kasal

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, V SK bohužel neporadím. V ČR se dá vybrat(minimálně vyzkoušet). Ještě mi v Xtunungu nabídli úpravu na menší parametry. Tak to testuji. Na kolech by mělo být 85kW a 280Nm. Je to zvýšeno o 10% naměřených originálních parametrů. Chování motoru je super, teplotně zatím nevím.
  2. Připojuji graf, doufám, že je čitelný, když tak pošlu znovu a lépe.
  3. Ahoj, Spotřeba oleje je dle mého názoru velmi malá. Najel jsem 5000 km a ubylo velmi málo - těsně pod hranicí maxima. Chipnuty sw jsem měl v autě asi 600 km a nikdy jsem s tím nejel na plný plyn a né více jak na 3500 otáček. Každopádně jsem rád za názor a taky, že někomu jinému to po chipu nedělá. Přece, když to jen velmi málo zatezuji, neměla by se úprava až tak projevit.
  4. Ahoj všem, před měsícem jsem si nechal chipovat svoji Octavii II 1.6 TDi 77kW, najeto 130 tis. u Xtuningu. Nové parametry 99kW a 315Nm. Chod motoru super. Jediné v čem jsem viděl problém, bylo to, že se mi velice rychle ze studena ohřívá motor (samozřejmě jsem jezdil stejnou trasu při +/- stejných teplotách a snažil se jet stejným způsobem). Ale té změny si nejde nevšimnout (cca v polovině trasy již měla voda 90°C). Nechal jsem si tedy přehrát SW do originálu a i při současných teplotách se motor ohřívá pomaleji než u chipu. Nevšiml jste si někdo po chipu i u jiných firem změny v teplotním chování motoru? Ohledně tohoto chování jsem s nimi v kontaktu. Nabídli mi i možnost snížit parametry výkonu. Ale zajímal by mne i další názor, zda toto jste někdo pozoroval. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...