Přejít na obsah

Lumberman

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lumberman

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Dobrý den, Právě se mi stala jedna věc, která mě dost znepokojila. Mám Fabii 1,4 TDI. Dnes jsem přišel k autu a nastartoval. Startování trvalo o hodně dýl, než normálně, nicméně povedlo se. Jakmile jsem ale ujel asi tak půl kilometru, rozsvítila se za jízdy kontrolka dobíjení a auto začalo zpomalovat i když jsem šlapal na plyn. Dojel jsem na neutrál k místu, kde se dalo bezpečně zastavit, vypl jsem motor a zkusil znovu nastartovat. Startér se točil, ale auto se nechytalo. Zkusil jsem to znovu a opět ta stejná reakce. Když jsem to ale zkusil napotřetí, auto normálně naskočilo. Zkusil jsem ho tedy ještě projet, několikrát jsem nastartoval a bez problémů. Baterka je úplně nová, akorát, že v tom servisu, kde mi ji měnili, to pokazili takovým způsobem, že kabel vedoucí od baterky ke startéru mi vadil v řazení a já skoro nemohl zařadit zpátečku, tak jsem ho musel dát tam, kam patří. Dokázal by mi někdo poradit v čem je zakopaný pes, eventuelně jestli se tím mám znepokojovat ? Moc děkuji za jakoukoliv reakci.
  2. Děkuju za uklidnění. Já už se hrozil nějakého problému s převodovkou. Ještě jednou moc děkuju, až přijdu domů, mrknu na to.
  3. Dobrý den všem, Prosím o radu. Nedávno jsem na své Fabii nechal vyměnit baterku a od té doby mám hrozný problém se zařazením zpátečky. Řadící páku zatlačím dolů, posunu vlevo (až do této fáze to jde bez problémů), ale jakmile chci udělat finální pohyb dopředu, jde to jenom za použití hrubé síly a když jí chci zase vyřadit, tak to jde snad ještě hůř. Na autě je dělaná nová spojka a vyměněn převodový olej. Měl by někdo nápad, čím by to mohlo být ? Všechny ostatní kvalty fungují normálně. Předem děkuji za jakoukoliv odpověď
×
×
  • Vytvořit nový...