Přejít na obsah

iMe1980

Uživatel
  • Počet příspěvků

    1 056
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    9

Vše zveřejněné uživatelem iMe1980

  1. Je to tak. Co update -> to fuckup. Aktuálně mi již druhým měsícem nelze zapnout dálkově topení, což zrovna v zimě oceňuji a v aplikaci nelze zobrazit jízdní data, respektive změnit na spotřebu od startu/tankování/dlouhodobou. Při pokusu aplikace zamrzne. Po posledním update “změny barvy ikony” na černou pohřební to dojebali snad nejvíc, co kdy bylo. Asi tou barvou snad chtěli i něco povědět.
  2. Doufám, ze číšník ještě žije :). Užívejte. Jednu na vás.
  3. To by mohla být (_|_) když tak čtu o zákazu přístupu a o tom, ze se číšník po víkendu možná oběsí 😁. No, já fesandu dávám zítra rano na operaci a nemyslím si, ze bude do pátku/soboty ráno hotova :/.
  4. Jinak jsem chtěl ještě dodat jednu věc, jak už jsem mnohokrát psal i já, ano, šikovný “univerzal”. A teď, když si člověk představí pravé ještě pohon 4x4 (sranda v zimě, jistota na mokru a též, když se jede “univerzálnější” pilka :)) kombi, které ma za me pri takové jízdě stabilnější zadek a proste kombi, necelých 500 nm se srovnatelným výkonem a rychlejším časem na 100ku z místa, spotřebu namísto 11 okolo 7,5 a namísto 15 někde mezi 10 a 11 a jak už jsi zmínil, nikde žádného konkurenta ve specifikaci od ceny/užitečnosti/jízdních vlastnosti/nikoho s tím extra 💩 a tak, tak ano, takový konkurent není. (Samozřejmě mám zde na mysli upravenou dieslovou verzi). Proto me to auto vážně těší kazdý den.
  5. No, ono to ma ještě jinou rovinu za me a to, ze tyto “kecy” mají naprosto nulovou vypovídající hodnotu/relevanci. Značná část těchto “recenzentů” si takto drahé auto nikdy ani nekoupí, sami ani žádné auto často nemají a pokud ano, je to vylítána 15 až 20 let stará pastika a o sportovní jízdě toho vědí taky asi tolik jako koza o petrzeli. Jinými slovy, vyhrát “toto nenáviděné auto” by bylo snem jejich života. Ale tím, ze na to nemám a mít nebudu a je to “Skodovka”, musím ji nenávidět :). Taková je má zkušenost za ty roky. Ono, kdyz potom člověk někam přijede a řekneme například v zimě v Lungau se i s dieslovou verzi 4x4 drží kluků s Imprezami STI, vidí pak reálné reakce a to je opravdu daleko od těchto paeudohodnititelu 🙂.
  6. Nevím, jak je to definované právně, ale … pokud mi například blikne kontrola oleje, volají mi druhy den ze servisu, zdali je vše v pořádku, ze se to u nich rozsvitilo. Z tohohle bych vyvodil předpoklad ze i svolavacka by měla byt proaktivne řešena ze strany, servisu, dealera.
  7. To snad ne :)). To bych měnil někdy každé dva měsíce. Mluvit o tom všeobecně Nedává vůbec smysl. Záleží na tolika faktorech, ze mi snad přijde i zbytečné je zmiňovat.
  8. No, tos neměl asi nikdy Opel. Cca rok 2004 jsem měl 1,6 benzin Astru G a ta to s olejem uměla :)
  9. A tak to je ono, 1 000 km = 1l 😁😆. Jj, take mám u sebe stále v autě litr na doliti.
  10. No jo, ale proč tuto funkci mám v nativní škodě navigaci, jen nejde přenést do virtuál kokpitu? :) Ještě mě ale napadla nyní jiná věc, až budu ve vozu, přepnu virtuální kokpit aby zobrazoval navigaci a uvidíme, zdali zobrazí čtení značek, stejně jako infotaiment na columbusu. To by byl bizárek :))
  11. Jistě HW a SW a synergie mezitím má jistý vliv na tuto funkcionalitu, zároveň ale znovu dodávám, již na me ex r.v. 2018 RS 4x4 OIII po face tato funkce byla. Nepředpokládám, ze (nejen) můj aktuální vůz s výrobou O IV RS 4x4 r.v. 2020/12 bude HW/SW níže než vůz starší o generaci a tři roky (výbava aktuálního vozu je o rad výše než v me předchozí generaci). Bude v tom zcela něco jiného a to něco bude velmi úzce souviset se vším tím zmatkem/nedodělkem a bordelem ohledně infotaimentu jako takového. To je ma domněnka.
  12. Nevím, zdali pomůže. 2 TDI 147 kw na 25t km dolito cca 1,5 litru. Vím, i o větší spotřebě u kolegu. Nepamatuji si teď přesně manuál, ale hovoří se tam snad o litru na 10t km na doliti jako o vlastnosti nebo tak nějak. Možná to je 15t km.
  13. Menim filtr kabinový každých 30tkm za ten “nej” co je v nabídce. To jest cca dvakrát do roka. Víc neřeším. Někdy to je fajn a jindy už je ke konci citit. Nicméně díky za fajn vhled do této problematiky. 👍
  14. Etka, ale pro Tebe by mohlo být nejsnazší použit například aplikaci moje garáž od auto kelly, myslím. Tam vyspecifikuj svůj vůz včetně VIN. Lze se pak s těmito parametry dostat do obchodu, kde Ti to vyfiltruje relevantni díly na Tvůj typ vozu od no name druhovyroby, přes “originál” až po brembo například. Prvně bych sundal ale kola a zkusil vycistit.
  15. Jak píše @Rapid1.0 ve většině případech je to nepořádek, binec, bordel, který se tam někde usadil. Jedna věc je, ze to začne pískat. Pak jsou i extrémy z druhé strany, ze začne vibrovat a vyvolává dojem zvlnenych kotouču, což se muže stát též, ale to už vyžaduje trochu jiné zacházení. Nepořádek se pak usazuje a usazuje a jak plocha není dále hladká, začne vibrovat při brzdění. Asi bych zkusil brzdam trochu dat, probrzdit “to”, pokud nepomůže, vycistit, pak až výměna asi. Dnes jsem se zrovna díval na své brzdy a po 10 000 km jsou na polovině své životnosti. A to jsem si zrovna začínal myslet, ze jsem se uklidnil. :/
  16. holly Molly 😆, ten jede zas. Ale paráda. To jsem dnes tak nějak potřeboval.
  17. No, za me to moc není testem, ale spíše jen popsání funkcí než charakteru vozu jako takového, ale s tím co je v článku vyřčené souhlasim.
  18. :)), pořad je ale fajn mít na mysli, ze ma O III RS po face toto měla a rok výroby byl tuším 2018. Takže 2020/3 není nic, co by dávalo smysl, aby ve virtual kokpit čtení značek nebylo nebo u me 2021/1. Zkratka tomu stále nerozumím. Zkusím se doptat ve Škodovce.
  19. Jj, to se určitě odvíjí od výbavy. Už jsem zde psal, ze mám v autě téměř vše, krom headup displaye, samoparkovaní a možná by se našlo ještě něco. Původní cena přes 1,25 m, tak mi to hlava zkratka nebere. Do provozu 1/2021
  20. Ale já tam nevidím ani funkci rozšíření ambient podsvícení, jen možnost rozšíření barev. To je ale zvláštní tohle 🤨
  21. Teď jsem to checkoval a tuto možnost v obchodě nevidím :/. Dívám se přes aplikaci telefonu, ještě mrknu přes appku v infotaimentu ve voze. Ale to je zbytečné více méně.
  22. Á, tak to mi vůbec necvaklo, že je toto formou upsellu v obchodě Škoda connect. Protože na navigací mi samozřejmě značky čte (musí se zapnout v nastavení navigace) ale VK mi čtení značek nezobrazuje, ačkoliv mám nyní vůz s “vyšším stupněm výbavy” než jsem měl dříve a tato funkcionalita čtení značek tam byla. Takže dopiju pivko a půjdu na to mrknout do garáže :). Moc díky za tip. Jsem zvědav. Toto mi chybí, protože jak si člověk jednou zvykne, je to proste fajn mít v zorném poli tuto informaci. Poslední pokutu jsem dostal v Tatrách v posledním městečku pod Štrbském plesem par let zpět. Na výjezdu jsem se kochal pohledem na krásné Tatry a myslel, že jsem za městem a jel rychleji, přitom ve městě držím/snažím se vždy držet striktně 50 nebo i méně, kde je nepřehledné. Kdyby to měl člověk na očích, nestalo se to. Offtopic: zastavili me a nastoupili a já jim povídám, chlapy, já jsem takovej vůl, co kdybyste vyndali pendreky s partakem a serezali me tady, aby se to dobre pamatovalo. Zacali se smát, měl jsem to za “10” symbolických euro :).
×
×
  • Vytvořit nový...