Přejít na obsah

francoa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    436
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem francoa

  1. když odpojím konektor zrcátek tak odběr nebude?
  2. tak odběr může být ve zrcátkách a nemusí to dělat dveře?
  3. osobně se v tom nevyznám proto jsem to měl u Vaška. Ten to celé překopal a přišel na to, že to dělají dveřní jednotky které se neuspí. Je divné, že když se odpojí baterka tak se to restartuje a nedělá to dokud se neotočí spínačkou.
  4. zdravím mam octavii1 1.8T rv. 2002 mám problém s vybíjením baterie. Byl tam zkrat. Vyměněn altík, baterka. Po motorové stránce žadný odběr. Problém je u vnitř auta. Měl jsem to u Vaši a ten zjistil neuspání dveřních jednotek, při zamknutém autě. Vyměnily se mozky, dveřní kabeláže, budíky a pořád nic. Umí někdo poradit díky Radek tohle zjistil Vašek: dveřní jednotky se neuspí a i při zamčeném autě jde ztahovat okna zevnitř jak kdyby bylo zaplé zapalování odběr od 330mA do 750mA po odpojení a připojení baterie je to OK, než se zapne zapalování měněno: komfortka dveřní jednotky budíky dveřní kabeláže spínací skřínka odpojeno: klimatronik navi motorovka abs dělící stěna OK pod palubkou vše OK jediná dodělávka je přestavba na 3,g komfortu A20, S-komtakt, reaguje na komfortce jak má, umí někdo poradit?
  5. měl jsem stejný problém vyčisti si dráhy potenciometru ve škrticí klapce!! nejspíš ti to admini smažou pže je tu hodně témat o tom...
  6. francoa

    Alu kola

    Jéé ty mám taky ale v 17"tkách, ale na léto mám ted 18 a nevím jestli ty stilauta mám prodat.
  7. nezadal svůj status

  8. taky jsem měl kolísání otáček na octavii Rs jen při studeném startu. Po spadnutí sytiče ok. Vyčistil jsem škrticí klapku a potenciometr a proved nastavení a je to ok.
  9. sakra kdyby to bylo v sobotu bych se stavil mam to kousek
  10. uvidím možna se taky ukážu si ce nevím jak dopadnu po svatbě ale pokusím se
  11. francoa

    Lišty a barva

    sežen si někoho kdo ti to nastříka a nedávej to do škodovky zaplatíš hodně. Já to měl asi za 800 nastříkane. Boční nahřej fenem a strhni. Zbytek lepidla na autě mi kamoš sundaval gumovým kolečkem které měl na vrtačce. Nevím co to bylo ale používají to na nějake takové blbosti. Vonělo to po vanilce lepší než se stím srat. Ve škodovce jsem koupil boční lišty nové (800Kč) je nanich lepidlo nechal nastříkat a nalepil na auto.
  12. francoa

    Alu kola

    neznalku kdes je našel a kolik je cena?
  13. o BOV je tady toho hodně zkus primo na forum RS ma ho na aute Luka ma tam aji videjko http://www.rs-club.cz/forum/viewtopic.php?...b&start=240
  14. francoa

    Zima 2008

    krasa, fakt pekne fota!!!
  15. badys jestli pojedes muzeme jet spolu
  16. neni v ten den taky VW sraz na tom stejnym miste?
  17. potřebuješ rozteč 5x100 renaulty mají jinou. Na RS musíš dat od 16" a výš kvuli brzdového kotouče.
  18. taky mi to zadrhavalo ajelo mi to mel jsem jen jednu lopatku ohnutou
  19. závada vyřešena!! Tím musím poděkovat Indimu z TDIGARAGE. Při koupi auta jsem měl závadu na deceleračním ventilu a ještě jsem ho měl otočený naopak takže jsem to nepoznal a myslel že je to normalní. Rok jsem s autem jezdil a při cestě z práce najednou při sešlápnutí plynu začalo něco pištět. Nebyl to ani pískot ale spíš jak kdyby šlo prase na porážku. Jeden mechanik si nevěděl rady tak jsem se spojil s Indim. Dal mi dopořádku ten ventil ale pořad to pískalo! Hadice všechno Ok. Bylo podezření že je to turbo. Cas si udělal na to za týden sundal turbo a zavada byla na světě. Byla ohnutá jedna lopatka, proto takový zvuky. Ted je tam jiné turbo jiné spony a auto šlape. Takže pozor na ten ventil.
  20. To uz jsme zkouseli turbo je jak nove zadna vule lopatek zadny olej se tam nedostava! od 2000ot se prida takovy pisklavy zvuk. hadice sani, IC byly v poradku
×
×
  • Vytvořit nový...