Přejít na obsah

IsicCarnet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení IsicCarnet

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Trošku bych to doplnil, FM příjem příšerný, vzhled jako originál určitě ne, ta černá tlačítka barvou vůbec netrefili. Jediná výhoda je možná cena a carplay/AA. Plus funguje ovládání hlasitosti na volantech, co mají tlačítka jen na jedné straně. Vždy bude lepší variantou jít do originálního Bolera/Amundsenu z posledních Yeti.
  2. Někomu se má odpověď asi nelíbila, tak znovu. Zapomeňte na možnost přes kódování ve vcds/vcs/odisu , je nutná úprava fw navigace přesně podle verze. Alternativa je i origo samsung evo karta z roku 16 a mladší, kde se jen změní CID a funguje okamžitě. Kdyby měl někdo zájem o zpřístupnění načtení map ze všech karet, určitě napište do zpráv. Jde to i na dálku přes sd karty.
  3. Ahoj, ty máš k dispozici 0478 pro pq technisat? U VW ano, ale pro škoda model bolera.
  4. Tak menší update, u spolujezdce jsem nic nenašel. Chtěl jsem jít cestou vypojeni konektoru, což mi nevyšlo..
  5. Zdravím vás, potřeboval bych nějak navést či poradit. Stručně nastíním situaci. Ve dvojkovém rsku byl amundsen/RNS310, bluetooth fungovalo. Teď jsem pořídil amundsen+/RNS315 a když jsem ho zkoušel na stole z 12V tak bluetooth jsem nastavoval přímo v rádiu. Teď to jde jen z budíků a navíc nejdou na rádiu přepínat písničky. Amundsen+ bluetooth obsahuje, je funkční, na štítku je MAC adresa. Prosím tedy o radu, jak deaktivovat jednotku bluetooth pod sedadlem spolujezdce a používat pouze tu interní. Děkuji. PS: VCDS mám k dispozici v servisu u známého.
  6. Zdravím všechny vespolek, mám jednu kartu Samsung evo plus s měnitělným CID. V případě zájmu písněte a domluvíme. Karta nová, originální.
  7. Zdravím všechny vespolek, mám jednu kartu Samsung evo plus s měnitělným CID. V případě zájmu písněte a domluvíme. Karta nová, originální.
×
×
  • Vytvořit nový...