Přejít na obsah

BoBo88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení BoBo88

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Ahoj, rád bych si nechal dokódovat nějaké věci do auta, jen nevím co vše je možné a hlavně u koho. Poradíte mi prosím? Nejlépe Praha a okolí, ale za kvalitou klidně dojedu i dále. Díky
  2. Ahoj, mám stejný "problém". Také mám viditelný obrys airbagu. Vyjádření servisu dle oficiálního vyjádření ŠA je, že používám nevhodný čistící prostředek na palubku. Používáním originálního čističe prý obrys zmizí.
  3. Ahoj, mám dotaz ohledně výměny a instalace krytu okolo přední kamery pod sklem, kde se již dá objednat USB-C zásuvka pro kameru. Dal by se plastový kryt bez USB-C vyměnit za ten s USB-C a dodělat elektroniku aby ta zásuvka fungovala? Díky
  4. dával někdo z vás přes výměnou oleje přísadu na pročištění motoru?
  5. BoBo88

    Teplota motoru

    Já jsem nikdy nic takového nezaznamenal, za 2 roky ježdění v různých podmínkách i délkách tras a to i teď v mrazech. Vždy mi teplota vody vzrůstá celkem rychle a víc jak 90 °C jsem tam neviděl. V těchto mrazech jsem měl vždy nastaveno ohřev vzduchu na 24 °C a pak jsem snižoval na 20 °C.
  6. párkrát se mi ukázalo, že auto nenalezlo klíč, v různých časových úsecích, nikoliv hned po sobě. Hlášky o stavu baterie jsem si nikdy nevšiml. Odemknout auto klasicky přes kessy šlo normálně, ale už jsem nemohl nestartovat. Po přečtení tohoto vlákna vozím náhradní baterku (asi rok) a po téměř dvou letech a 22 000 km používání klíče s origo baterkou jsem jí musel vyměnit. Doufám, že vydrží opět podobnou dobu, náhradní baterku už mám opět v kastlíku připravenou (exp. 2031)
  7. to není moc řešení. Mám personalizaci a před tím to fungovalo bez problémů. Nechci jí rušit i když jí vysloveně nevyužívám. Jen bych rád, aby mě to auto zbytečně neotravovalo :)
  8. takže se box nedá zavřít kvůli kabelu?
  9. bez problému mi to takto funguje
  10. já to mám taky tak, zrovna budu řešit servis, tak jsem zvědav, jak se k tomu postaví. Teď mi to nedělá tak často a ani tak nahlas, ale podzim-jaro to bylo hrozný. Strašilo to lidi na chodníku když jsem parkoval.
  11. Od doby co jsem si prodloužil Infotainment online na další rok tak se mi při každém nastartování auta objevuje hláška "Vítejte ve škoda Connect. Registrovaný hlavní uživatel: Jiří." a mám dvě možnosti, buď kliknout na "Změnit hlavního uživatele" nebo "OK". Nic jsem neměnil a i když pokaždé kliknu na "OK" tak při dalším nastartování musím klikání na "OK" opakovat. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit? Před tím mi to tuto hlášku neukazovalo.
  12. Jak se to prosím vejde do boxu? Nepřekáží to bezdrátové nabíječce?
  13. jak už bylo psáno, dost záleží co a z jakého zdroje přehráváš. Mám Amundsen, nastavil jsem si vše v nastavení, taky mám zapnutou optimalizaci na řidiče a jediný problém co jsem měl na začátku bylo, že mi hudba přes BT hrála moc potichu. Zjistil jsem, že to bylo tím, že jsem měl ztlumený telefon :) Jinak kvalita dle mě, úplně v pohodě (a to mám i basy cca na polovině). Přehrávám hudbu z SD karty (MP3) nebo Spotify (normální kvalita).
  14. chtěl jsem jen mít 2 USB vpředu, nechce se mi věřit, že by to byl tak náročný peněžní problém :)
  15. mam Amundsen, bezdrátové nabíjení, nemám vzadu 230V zásuvku, auto 04/2019 a mám jen jedno USB vpředu. Jde mi pouze o výměnu toho 1 USB za 2 USB ne celého phone boxu
×
×
  • Vytvořit nový...