Přejít na obsah

BoBo88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    50
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem BoBo88

  1. Ahoj, rád bych si nechal dokódovat nějaké věci do auta, jen nevím co vše je možné a hlavně u koho. Poradíte mi prosím? Nejlépe Praha a okolí, ale za kvalitou klidně dojedu i dále. Díky
  2. Ahoj, mám stejný "problém". Také mám viditelný obrys airbagu. Vyjádření servisu dle oficiálního vyjádření ŠA je, že používám nevhodný čistící prostředek na palubku. Používáním originálního čističe prý obrys zmizí.
  3. Ahoj, mám dotaz ohledně výměny a instalace krytu okolo přední kamery pod sklem, kde se již dá objednat USB-C zásuvka pro kameru. Dal by se plastový kryt bez USB-C vyměnit za ten s USB-C a dodělat elektroniku aby ta zásuvka fungovala? Díky
  4. dával někdo z vás přes výměnou oleje přísadu na pročištění motoru?
  5. BoBo88

    Teplota motoru

    Já jsem nikdy nic takového nezaznamenal, za 2 roky ježdění v různých podmínkách i délkách tras a to i teď v mrazech. Vždy mi teplota vody vzrůstá celkem rychle a víc jak 90 °C jsem tam neviděl. V těchto mrazech jsem měl vždy nastaveno ohřev vzduchu na 24 °C a pak jsem snižoval na 20 °C.
  6. párkrát se mi ukázalo, že auto nenalezlo klíč, v různých časových úsecích, nikoliv hned po sobě. Hlášky o stavu baterie jsem si nikdy nevšiml. Odemknout auto klasicky přes kessy šlo normálně, ale už jsem nemohl nestartovat. Po přečtení tohoto vlákna vozím náhradní baterku (asi rok) a po téměř dvou letech a 22 000 km používání klíče s origo baterkou jsem jí musel vyměnit. Doufám, že vydrží opět podobnou dobu, náhradní baterku už mám opět v kastlíku připravenou (exp. 2031)
  7. to není moc řešení. Mám personalizaci a před tím to fungovalo bez problémů. Nechci jí rušit i když jí vysloveně nevyužívám. Jen bych rád, aby mě to auto zbytečně neotravovalo :)
  8. takže se box nedá zavřít kvůli kabelu?
  9. bez problému mi to takto funguje
  10. já to mám taky tak, zrovna budu řešit servis, tak jsem zvědav, jak se k tomu postaví. Teď mi to nedělá tak často a ani tak nahlas, ale podzim-jaro to bylo hrozný. Strašilo to lidi na chodníku když jsem parkoval.
  11. Od doby co jsem si prodloužil Infotainment online na další rok tak se mi při každém nastartování auta objevuje hláška "Vítejte ve škoda Connect. Registrovaný hlavní uživatel: Jiří." a mám dvě možnosti, buď kliknout na "Změnit hlavního uživatele" nebo "OK". Nic jsem neměnil a i když pokaždé kliknu na "OK" tak při dalším nastartování musím klikání na "OK" opakovat. Nevíte prosím někdo jak se toho zbavit? Před tím mi to tuto hlášku neukazovalo.
  12. Jak se to prosím vejde do boxu? Nepřekáží to bezdrátové nabíječce?
  13. jak už bylo psáno, dost záleží co a z jakého zdroje přehráváš. Mám Amundsen, nastavil jsem si vše v nastavení, taky mám zapnutou optimalizaci na řidiče a jediný problém co jsem měl na začátku bylo, že mi hudba přes BT hrála moc potichu. Zjistil jsem, že to bylo tím, že jsem měl ztlumený telefon :) Jinak kvalita dle mě, úplně v pohodě (a to mám i basy cca na polovině). Přehrávám hudbu z SD karty (MP3) nebo Spotify (normální kvalita).
  14. chtěl jsem jen mít 2 USB vpředu, nechce se mi věřit, že by to byl tak náročný peněžní problém :)
  15. mam Amundsen, bezdrátové nabíjení, nemám vzadu 230V zásuvku, auto 04/2019 a mám jen jedno USB vpředu. Jde mi pouze o výměnu toho 1 USB za 2 USB ne celého phone boxu
  16. BoBo88

    Vaše spotřeba

    taky jsem si to psal už od koupě auta 04/2019 a po roce mám najeto taky necelých 14 000 km a spotřeba 6,75 l/100km (celkem 940l benzinu). Aditiva jsem začal přidávat cca po půl roce, klasika VIF. Pár delších tras na Slovensko, jinak cesty okolo 100 km případně jízda po Praze.
  17. takže by přední 1x USB šlo rozšířit na 2x USB? Nemáš k tomu prosím víc info? Přemýšlím, že bych to chtěl předělat pokud se díly dají dokoupit.
  18. já je na Ali objednal 20.3. (Katur shop) a dle trackingu co je na Ali, ještě z Číny neodletěly (koukal jsem dnes - 9 dní), tak jsem zvědav kdy dorazí.
  19. je toho stále dost pod tou "mechovou" částí, je to vidět zevnitř auta za sklem. Dělali to v autorizovaném Cebia servisu, který je v rámci autorizovaného dealera Škoda. Zrovna takovou maličkost jako zalepit tento prostor páskou, aby to tam nepadalo jsem očekával jako samozřejmost i proto, jelikož jsem na to označení skel, které má být na počkání čekal 2h. Toto jen potvrzuje, co si člověk neudělá sám tak nemá. Zkusím to nějak vysát, lehce se to dá od skla oddálit. Pokud by se ta lišta dala sundat, šlo by to asi dobře vysát, případně vyfoukat pryč.
  20. Ahoj, po pískování kódů Cebia na okna jsem zjistil, že velké množství písku je za venkovní okenní lištou (takovou tou mechovou - opravdu hrozný vynález) a nevím zda existuje nějaké chytré řešení jak ho dostat ven. Pokusit se to vysát? Vapka pomohla jen od písku na povrchu. Bojím se, že dojde k poškrábání skla, nechápu proč tyto prostory před pískováním nezadělali aspoň lepící páskou. Nedá se ta lišta i s chromovou venkovní úpravou nějak lehce demontovat? Díky moc za rady
  21. Je nějaká možnost zobrazení napětí na baterce v digitálním přístrojovém panelu?
  22. BoBo88

    Stěrače

    docela mě štve, jak dlouho trvá, než začne stříkat voda z ostřikovačů na sklo, pokud auto chvíli stojí, stane se to, že stěrače se zapnou dříve než je mokré sklo. Máte někdo stejnou zkušenost? Přemýšlím nad řešením přidat na hadičku k ostřikovačům zpětný ventil, aby se voda nevracela zpět do nádržky a stříkala hned jak zmáčknu páčku na ostřikování. Dělal to už někdo? viz video co jsem našel
  23. Ahoj, máte prosím někdo zkušenost (pokud to vůbec jde) s výměnou USB v phone boxu za dvojité USB (viz foto)?
  24. občas mě taky někdo problikne, ale jen např. na nějakém kopečku, kde auto v protisměru jede zespodu. Jenže s tím se nedá dělat nic, dělají to všechna světla a tím, že ty ledky jsou ostřejší, někteří si myslí, že to jsou dálkáče
  25. Úplnou náhodou jsem narazil na toto: Automatic Start and Stop Off Default Device for Skoda Kodiaq Karoq GT Interior Mouldings Accessories Nemáte s tím někdo zkušenosti? Vypadá to jako dobrá a rychlá náhrada za kódování Start-Stop :)
×
×
  • Vytvořit nový...