Jump to content

Jackal VT

Uživatel
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Seller statistics

  • 0
  • 0
  • 0

Community Reputation

1 Neutral

About Jackal VT

  • Rank
    Nováček

Recent Profile Visitors

137 profile views
  1. hmm tak to je smula, mi erWin ukazal TPI na veci ktere v aute nemam... tak si myslim, ze to presne s VIN a vybavou svazane nemaji.. ja to cislo vytahl pres Caristu https://forum.skodahome.cz/topic/134493-aplikacia-carista-obd2-elm327-adapter/?tab=comments#comment-2122349 verzi jsem si stahl za dekuji a OBD bluetooth adapter za 300... (https://www.alza.cz/auto/sixtol-sx1-autodiagnostika-bluetooth-android-windows-d5498388.htm?o=1) Nakonec se to hodi, "dokodoval" jsem si par veci (hlavne jsem vyvrazdil START-STOP). Mi pamet po update zatim drzi, ale nemam moc najeto cca 700km tak to nechci zakriknout, budu tak oslavovat kolem 2000km Poslu Ti SZ jestli se nahodou nepohybujes v mem regionu tak bych Ti to cislo mohl vytahnout...
  2. tak ja mam dneska prehrany SW tak uvidim
  3. zeby konecne... zatim jsem ujel bez SD karty 800km bez smazani pameti... doufam, ze to pomuze me budiky jsou na seznamu. Tento tyden jdu na garancku tak to taky necham prehrat... @trek11 diky!
  4. Ja pres kabel mobil nepripojuju, zkousel jsem i odparovat bluetooth a stejnak se mi to maze... +- v tom obdobi kdy mi to zacalo tak jsem se chtel podivat na stav baterky (nevedom si, ze u FL uz to zrusili) tlacitkem na resetovani tripu (tim mezi budiky) - tehda jsem si smazal trip - nepamatuju si jestli maze i ostatni pameti, ale to uz mam pocit ze spekuluju :-(
  5. hmm hodne dobry test :-), tak to fakt baterkou asi nebude... stourat v aute (kodovani) jsem zacal davno potom co to zacalo, zadne zmeny v elektrice nemam (LEDky, dodani kamery ci jine...). Auto startuji prakticky pokazde stejne (radio je zapnute, svetla na "Auto", interierove svetla vyple) - start-stop mam vyply (ale delalo mi to uz predtim nez jsem ho vymitil )...
  6. Mam taky 03 FL Trumf 2018 takze tady se s @tromblion hodne potkavame, ale hodne taky rozchazime s @trek11 :-) co se tyce vybavy atd... co baterka? nemuze to nestesti byt tam? @tromblion byla nejaka zmena kolem 32t? vypada ve spojeni s garanckou...
  7. to si me moc nepotesil :-(, presto tu sd kartu zkusim.. mi se to pri patku mazalo aniz bych otevrel dvere, stacilo nekde na dlouhych semaforech vypnout motor a po nastarovani vsechny 3 pameti pryc...
  8. @trek11 Diky No pocatecni nadseni je to tam, zresetovalo se mi to znova po nastartovani z 0 pozice... takze tato teorie pada... Jeste me napadla SD karta, ze si pri nacitani na necem lame zuby (delka nazvu mp3 souboru, mp3 tagy, neco ve slozce atd.)... Potvrzovalo by to, ze se mi to zacalo objevovat az kolem 10k - tehda jsem na kartu dohraval vsechny mp3 co mam, na strane jedne a na strane druhe, ze se mi podarilo nasimulovat nekolikrat za sebou (mohly hrat mp3 ze stejne slozky - bohuzel uz nevim z jake)... a pak zas nic... Zkusim startovat s vytazenou SD kartou...
  9. Tak konecne mam uspesnost reprodukovani problemu cca 70% :-), dneska "uspesne" smazano cca 7x. Dnes jsem mel velkou prilezitost na testovani, hodne uzavirek se semafory... Jak tedy na to... Zdechnout motor klickem do prvni mozne pozice, tj. ne do pozice z niz jde ze spinacky vytahnout... Mozna pockat az zhasne maxidot... a znovu nastartovat, podarilo se mi to timto zpusobem smazat 3x za sebou... (ale bohuzel ne vzdy)... Prijde mi, ze pokud pri startovani z teto pozice spinacka necvakne tak to smaze... Zvlastni je, ze nemam pocit, ze bych "startoval" jinak, tak proc to zaclo az po tech prvnich 10k.... Na nic lepsiho uz asi neprijdu, tak zkusim startovat od "spodni" pozice jako workaround... a jestli nepomuze tak se s tim smirim :-)
  10. Tak dotazeni svorek nepomohlo (moc jsem tomu ani neveril, ale uz me nic lepsiho nenapadlo)... Stalo se mi to znovu - vydrzelo to cca 600km - dojel jsem na wapku vypnul motor a nechal klicek v zapalovani (denni-ci potkavacky celou dobu svitily) - po 10-15minutach nastoupim nastartuju a smazano. Zkousel jsem po dojeti zreprodukovat - (dal jsem tomu jen 2min) a nic pamet zustala. Jak se mi to stalo pred tim tak to bylo podobne na prejezdu jsem klickem zdechnul motor (byl jsem prvni) tak to po nastartovani znovu smazalo... Vypada to, ze to nezavisi na rocniku/vybave (radio).. Je nekdo komu se to maze a ma kessy? Viz vyse (jiny klicek pomohl) to smrdi spinackou nebo jejim "okolim"... Budu dale zkouset zreprodukovat - kdybych alespon nasel workaround tak budu rad :-) (mozna nedela dobre nechat po vystoupeni klicek ve spinacce a skodovka to vi a proto to rve - mam vyple upozorneni) :-) Kdo tim trpi pridejte se na pokusy ;-)
  11. maze mi to jen 3 spotreby naraz, cas & trip (gps nemam) zustavaji nedotcene... nedeje se to za jizdy a pres roller se daji vymazat jen jednotlive.... jako mozne je vsechno :-)
  12. to jsem si taky myslel, jenze se mi zresetuji vsechny 3 spotreby (od startu, od natankovani, dlouhodoba), presto jsem na volant nesahal a mazalo se to.... uz se chytam stebla travy, dotahl jsem + - na baterce a uvidim...
  13. jj je nas vice, ale dostatecne ne :-) (hledal jsem i na zahranicnich forech, ale zatim bez uspesneho reseni napr. https://www.briskoda.net/forums/topic/454968-mileage-computer-resets/ ). V servise se mi rekli, ze se s tim jeste nesetkali, ale ze si auto muzou nechat na pozorovani :-) - coz se mi nechtelo, pokud nevi tak nevi no. Pokud by se mi to podarilo zreprodukovat tak je to jina...
  14. Ja uz zkousel vsechno jak to nareprodukovat, v servise jsem se ptal zda-li o tom vi a nic. Diagnostika zadnou chybu nehaze. Za jizdy se to nemaze. Naposledy se mi to stalo na prejezdu (dojizdel jsem prvni a mam vyply start-stop, tak jsem to zdechl klickem) bez otevreni dveri a zresetovano. U mne to zacalo kolem 10.000km - prvni dlouhodobou jsem dojel do konce tj. 99.99hod...
  15. Trosku ozivim, nema nekdo na to nahodile mazani vsech pameti leceni? Prakticky neujedu na dlouhodobou vice nez ~1000km. Zkousel jsem vse - nepouzivat smartlink, vypnout bluetooth, vymenit klicek jak popsano vyse... a nic...
×
×
  • Create New...