Přejít na obsah

Martin18

Uživatel
  • Počet příspěvků

    94
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Martin18

  1. Věděl by někdo důvod, proč v manuálu ŠA pro tuto zásuvku varuje před zapojením neonových zařízení s rizikem poškození? Nejedná se mi ani tak o neon, jako spíše o obecné technické parametry výstupu. Jsem si vědom možnosti kolísání napění při startu/vypnutí, vypnutí při přetížení či teplotě a max. 150W příkonu, ale je tu ještě něco?
  2. I 2 kg se vejde do schranky v kufru. Nedoporucuji dodelavat neorigo drzak pod sedadlo, protoze v pripade celniho narazu bude mit hasicak velkou setrvacnost, v zavislosti na zpomaleni, a muze po uvolneni velkou vahou prastit do nohou.
  3. Peter077, zatim jsem to resil jen prohlidkou mechanikem. Protoze v tom vedle vrzani obcas slysim i jakoby kovove zacinkani, nejsem presvedceny, ze je to vrzani pryze. Ani pri opakovanem dukladnem prohlednuti tam mechanik nenalezl nic vizuelne nebo pohmatem volneho. Jeste me napadlo, ze nektere sarze mely potize se zvuky z volnejsich prednich desticek, to cinkalo pri zataceni na hrbolech. Tobe se to presne projevuje jak?
  4. Se zpozdenim moc dekuji za material, nejspise je to ono. Mrzi me, ze je to spojeno s demontazi stropnice, mam obavu, aby pak pazvuky po zpetne montazi nesly z tapecu. Mel jsem to na temer novem aute, zvlastni, ze v tovarne mechanismus nedotahli na moment.
  5. Ahoj, navazuji na dotaz mirec243 - nemate to nekdo k dispozici?
  6. Mohl by tu nekdo jasneji shrnout, na kterych rocnicich Mib2 nefunguje zavedeni bodu aktualizaci pres sd kartu ze souboru z poi-radary a musi se vytvorit davka pres stranku SA? Zkousel jsem na Mib2 2017, jde jen pres SA davku (jinak restart bez aktualizace), ale timto zpusobem jde aktualne bezchybne jen CR, jinak stranka SA pri snaze o ulozeni opakovane nekolik dni hlasi chybu. Dekuji.
  7. Mam cerstvou zkusrnost s evropskou vyspelou zemi, kde velice casto chybi ukonceni dopravnich omezeni, zkratka 50 a konec se pozna podle toho, ze mistni uz na to slapou. Jsou zvykli. Jak tady si poradi tato generace tempomatu, netusim.
  8. Hm, pokud to nebude snadno deaktivovatelne, vsechny tyto kroky nas postupne nenapadne vedou k roli pouhych pasazeru ve vlastnich minibusech, navic on-line smirovanych - pres zabudouvanou sim jednotka permanentne posila data do SA. Adaptivni tempomat navic nikdy nenahradi plynulou predvidatelnou jizdu s brzdenim motorem, to neustale relativne prudke zpomalovani pres brzdy jde na nervy. Alespon me.
  9. Pr brzdeni z nizke rychlosti okolo 50 km/h to vibruje? Vibruje jen volant nebo citis i kopani do brzoveho pedalu (nejlepe bosy)? Pri takove rychlosti obvykle nevyvazena kola vibraci nezpusobi (musely by byt havarijne nevyvazene), kotouce ale uz citit jsou.
  10. Zacni tim nejlevnejsim, nech znovu a jinde prevazit kola, pripadne aspon prehodit predni a zadni nebo zkusit jina, napr. zimni. Nektere noname disky a gumy jsou presne temer nevyvazitelne a VW pozaduje nevyvazek max 9 g. Pokud to vibruje i bez brzdeni, na kotouce to prilis neukazuje. Kdyz to nebude ono, hledat dal, jak psal Wittmann. Vibruje to stejne pod plynem a na neutral?
  11. Martin18

    Výběr motoru

    O 1,8 TSI v O2 a jeho cetnych technickych problemech uz toho bylo publikovano dost. Vzhledem k tvemu cenovemu limitu bude mit tento motor uz pro nej kriticky najezd.
  12. Dobre uvaz, ze panorama zde casto vrze, znovu bych ji nechtel ani zadarmo. Je tu o tom vlakno.
  13. Jeste tu nikdo nezminil, ze ta stinena pouzdra vydrzi cca mesic, pak se prelomi hlinik v ohybu a je po parade.
  14. A jaky vyznam v tom hledas? Ma smysl dochlazovat turbo a nekdo predem vypne klimu, ale dochlazovat vodu?
  15. Nez nejake zdobne listy tajne doufam, ze vyresili alespon cast seznamu technickych problemu, majicich vesmes puvod ve snaze usetrit. Ale to by tu pak nebylo o cem psat.
  16. A to mas na SIII? Tam se prece roletka zatahuje rucne.
  17. A pokud na kotoucich zbyva rezerva na minimalni normovanou mocnost, a pokud kotouc take soustruznik rozlesti (vetsinou neudela), jinak zustane hruby a pokud se rychle nezalesti brzdenim, opet tam vznikne hloubkova koroze.
  18. Nebylo to ono. Neni tam kontakt, stropnice se nedotyka. Trochu mi to prijde, jako kdyby to lupalo primo ve stropnici, jak se krouti.
  19. Mrx, resil jsi to jeste nejak? Co s drzakem delali? Slysis pazvuk porad nebo zalezi na rezimu klimy? Daval jsem vloni prispevek v jinem vlakne, mozna na totez, dal jsem tam i video, mrkni, zda to je podobne.
  20. Martin18

    Kufr vzpery

    Neresil zde nekdo nedrzici el. vzpery vika kufru? Zvednou a padnou o cca 15 - 20 cm, viz. video. 20190321_135754.mp4
  21. Jak pise eiben, na spatnych cestach je to znat. Stridam na jednom aute 17 a 18 a na druhem s dcc drzim jen 19; 17 a 19 je rozdil nebe a dudy. Ta guma zkratka neco odfiltruje.
  22. Koukal jsem na to, ale vypada to dost pevne spojeny a figl na "vycvaknuti" jsem nenasel.
×
×
  • Vytvořit nový...