Přejít na obsah

krmec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení krmec

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. krmec

    Vaše spotřeba

    Záleží, jak se na to podíváš. V každé vesnici tu máš kontrolní tabule, takže kalit to 70 určitě nerisknu a mimo město je to podobné. Ta průměrná rychlost je totiž omezena dopravními předpisy, jestli Ti to nedochází. I tak mi přišly za poslední rok tři pokuty, takže to není jen o dvou válcích.
  2. krmec

    Vaše spotřeba

    Hodně záleží na počtu osob a na oblasti, kde se jezdí. V kopcovité krajině nebo ve městě, kde je hodně semaforů, tak to nikdy pro spotřebu dobré není. Pokud to jde, tak jezdím ve městě na tempomat 52 km/h a mimo město 92 km/h.
  3. Taky řeším zimní kola a disky. Přemýšlím, že bych si nechal poslat již zkompletovanou sadu. https://www.nosice-autoboxy.cz/nosice-autoboxy-cz/eshop/31-1-Kompletni-zimni-kola/0/5/2324-Kompletni-zimni-kolo-Skoda-Karoq-disk-6665-pneu-215-60R16-dle-vyberu Nebo https://www.mojepneu.cz/kompletace?sez=2&mod=Škoda_Karoq
  4. Kde jsi je koupil? Na kolik vyšly?
  5. To Pinacle: Jaké disky jsi koupil? Plechy nebo lité? Mám letní lité. Když koupím plechové na zimu, tak šrouby nebo matice, ani nevím co tam je, můžu použít?
  6. Měl jsem u Karoqa pichlé kolo a díval jsem se v pneuservisu, jak mi to opravuje a žádné tpms tam nebylo. Předtím jsem měl Kugu a tam jsem tpms musel dokoupit. To bylo hned 3k pryč. Tak podle mě už nic dokupovat nemusíš.
  7. Taky plánuji Nokiany. Jen řeším dilema, jestli 16" plecháče nebo lité 17". Pro plecháče mluví cena jak disku, tak gumy. Liťáky zase lépe vypadají. Je poznat rozdíl mezi 16" a 17"? 16" má vyšší profilovou výšku. Předpokládám, že při jízdě budou rozdíly minimální.
  8. To bude asi ono. Mám T-mobile a telefon, který VoLTE podporuje. Teď jsem to kontroloval v nastavení a mám ho aktivní.
  9. Jak jsem psal, každému co mu vyhovuje. Nemám v tom úplně přehled, ale dnes jsem měl připojený WLAN a přitom jsem současně telefonoval. Bez problémů mi šlo připojit ke Škoda connect a aktualizovat počasí, zprávy. Zkoušel jsem i vyhledat čerpací stanice a bankomaty v okolí. To vše fungovalo při současném volání. Co jsem zjišťoval na netu, tak u rychlých sítí by mělo jít volat i data současně. Nevím, jak je to u car stick, ale když třeba zastavím u benzinky, vypnu zapalování a vytáhnu klíček, tak je logické, že se mi hot spot odpojí, když se vypne celé zapalovaní. Po natankování a nastartování se datové připojení automaticky asi za 20 vteřin připojí aniž bych musel něco na telefonu znovu zapínat. Podle mě vše funguje jak má a zatím jsem nenarazil na žádný problém, proto nevidím důvod kupovat Car Stick.
  10. Já jsem zatím na problém s odpojováním hot spotu nenarazil. Každopádně je dobře, že si každý může vybrat možnost, která mu více vyhovuje.
  11. V tom případě u mě jednoznačně hot spot. Žádné další náklady a čuramenty ve slotech.
  12. krmec

    Vaše spotřeba

    Mám auto teprve dva měsíce, ale spotřeba mi zatím sedi s PP. Na nádrž jsem ujel přes 900 km a reálná spotřeba byla 5,27 l. PP mi ukazuje dlouhodobě 5,3 po ujetí asi 2 500 km. Teď budu tankovat a 900 km na nádrž dám zase. Hodně záleží na trase. Normálně jezdím kolem 5,3 l, ale třeba cesta Hodonin -Znojmo asi 100 km, kde nejsou kopce, ale jen rovinka, tak jsem podle PP jel tam za 4,8l a zpět dokonce za 4,5 l. Jel jsem když to šlo v obci na tempomat 54 km/h a mimo obec na 94 km/h. Takže podle mě je důležitý profil trasy. V kopcovité krajině nikdy takovou nízkou spotřebu neudělám.
  13. Jsem tady nový a zajímalo by mě jaký je rozdíl připojení k netu přes car stick nebo hot spot. Mám v autě nastavený hot spot přes android telefon a auto se mi automaticky spojí s telefonem do několika vteřin. Samozřejmě musím mít ve stavovém řádku fci hot spot aktivní. To jsou ake dva clicky na telefonu. Po připojení se mi červená ikonka zeměkoule změní na bílou a vedle ní se objeví nápis WLAN. Mám neomezený tarif, tak data nejsou problém. Přijde mi potom zbytečné platit za car stick. Navíc, jestli jsem dobře četl popisek, tak po připojení car stick už nejde použít další externi zdroje s USB vstupem. Škoda connect mi funguje, počasí, vyhledávání čerpacích stanic nebo bankomatů. Již jsem to několikrát použil. Proto nevidím žádné výhody car sticku proti hot spotu. Právě naopak. Nebo má hot spot nějaké omezené funkce proti car sticku? Zatím jsem na žádné nenarazil.
×
×
  • Vytvořit nový...