Přejít na obsah

TheBillOfficial

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem TheBillOfficial

  1. Zdravím, 3U0 919 283 B mám skromný dotaz a to zdali je zaměnitelné 3U0 (Sup.) a 3C0 (Passat) řídící parkovací jednotka, která shodně končí 919 283 B a obě jsou určené pro předek i zadek. a při výměně, je třeba něco ladit? diag. vzdálenosti nebo tak? Díky
  2. https://uloz.to/tamhle/wEDGuzoDTtL5#!ZGx0MQR2ZmqxAmqwZwxmZmL5MGMvLwIZqSEyMHuuMzqlYwMxLj== Tady zasílám vyfocené diag kdyby se někdo mrknul. Díky. :)
  3. Stále nevyřešeno... Takový poznatek > odpojil jsem čidlo teploty chladící kapaliny a auto startovalo stále déle ale zároveň dřívěji chytlo než s čidlem. Čemuž rozumím tak, že čerpadlo dalo plnou dávku paliva. Takže předpokládám, že je to buď čerpadlo, špatný povstřik, vstřiky nebo tlaky ve valcích.
  4. https://www.youtube.com/watch?v=AGNGy3xnIKw S nadějí, že jenom vyměním žhavící svíčky. Nene, asi to bude komplikovanější a nebude to jen to ono. Takže vstřiky, čerpadlo a nebo to bude ten olej na prvním válci.
  5. Tak jsem se konečně dostal k výměně svíček. Studený start poznám spíše až ráno. Po výměně startoval normálně pač byl ještě teplej. Ale hodně mne zaráží první válec respektive levá řada blíž k nárazníku. Jediná svíčka šla lehčeji a za to je celá od oleje?
  6. A která skupina naměřených hodnot obsahuje vstřiky? Mám nafoceno od sk. 1 po 20.
  7. To si nemyslím, přidřený vstřik přeci dává málo paliva a auto nejede??? Mě auto jede, za klidné akcelerace nekouří ale pouze při kickdown už jo. Zasílám ještě video ze startování: https://www.youtube.com/shorts/IHMNU3GwwTU EDIT: Nemáte někdo blok hodnot z určitých skupin, které by měl dávat ve VAGu?
  8. Zdravím Vás, mám nepatrný problém, jakmile dlouho odstavím auto 2-3 dny, tak za jakéhokoli počasí ať je 10 nebo 30, startuje podstatně déle než za tepla. 3-6 sekund než se čapne, po té co čapne vyleze šedo bílý oblak kouře hustší a smrdí nespálenou naftou. Pak zmizí a je vše v poho. Ten samý problém nastává i při prudké akceleraci, automat podřadí o 2 a za mnou se vyvalí oblak kouře, že i auta za mnou raději zastaví aby pak viděla na cestu. :) Měl jste někdo ten samý problém? Na co se zaměřit? Komu odbornému to předat? Díky :)
  9. Byl prasklý termostat, respektive tak, že nepouštěl. Nový komplet termostat však nepomohl a nyní se začala objevovat mírná emulze, takže zřejmě také prasklé těsnění pod hlavou.
  10. Ahoj, to si takhle jedu městem a semaforu koukám, ručička oleje na červený a kouř z motora. Zastavím, otvírám kapotu a v nádobce se vaří, téměř vystřikuje, ze spodní tlusté hadice začalo prosakovat a kapat na kabeláž a převodovku. Kouř šel jak z víčka od oleje tak z nádobky. V tu chvíli jsem nevěnoval pozornost zdali se točila sahara ale mám tušení že ne. Musel jsem nouzově dojet zpátky domů a zde nádoba praskla. Nicméně, před mým servisem, to jest výměna svíček a cívky, byla chladicí kapalina cca 1cm pod minimální ryskou. Čím mě potěšíte? Termostatem nebo těsněním pod hlavou?
  11. A může vůbec taková věc způsobovat lambda? Prakticky je tam úplně nová, půl roku stará a nebo je vadná.
  12. Ahoj, Minulý týden mi nastal takový problém, Felda začala škubat, otáčky na volnoběh padají a při jízdě se stává, že nereaguje na plyn. Tedy reaguje ale po úplném sešlápnutí plynu sebou kucká a po pár vteřinách na chvíli jede. Tento týden jsem vyměnil palivový filtr ale nic se nezměnilo, klapku jsem vyčistil a přes motordiag nastavil. Také jsem zkusil vyměnit snímač otáček ale změny se neprojevily. Svíčky jsou poměrně jako nové, ze září a najeto na nich jen 10 000km, máte nějaký nápady co by šlo provést? UPDATE: Tak z VAGu mi vyjela chyby: 00525 - Sonda lambda (G39), 05-10 - výstup otevřen - sporadicky 00537 - Regulace lambda, 19-00 - spodní hodnota odrazu + poznatek, že přestává reagovat na plyn při zařazené rychlosti a 3000 ot. (1.3 MPI, 50kW) Děkuji moc :)
×
×
  • Vytvořit nový...