Přejít na obsah

verjan2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení verjan2

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, možná je tento problém už vyřešený, ale pro jistotu i pro ostatní, co s tím bojují. Když si stáhnete mapu v zipu, rozbalte ji a na Škoda kartu (formátovaná na FAT32) zkopírujte pouze obsah adresáře, nikoliv celý rozbalený adresář - takže na té kartě musíte mít jen adresář maps a jeden textový soubor. Potom to bude fungovat.
  2. Mrkni na konfigurátor diksů zde https://www.pneu-kvalitne.cz/konfigurator-plechovych-disku/
  3. Já měl taky letní OIII 225/45/17, ale zimní jsem pořídil 205/55/16 - jednak je mám uvedeny jako nejmenší rozměr v TP a jednak mi bylo doporučeno používat zimní vysokoprofilové, že prý lépe sedí na sněhu a klouzačce.
  4. Když někdo omílá pořád to samý a není schopný kloudně odpovědět, ať to přepošle dál. chtěl jsem prostě znát ten důvod. vždyť ani v servisech to nevěděli. Ale nebudu kupovat nový kola, když je mám teprve sezonu a půl.
  5. Tak jsem poslal dotaz do Škodovky a nedozvěděl jsem se vůbec nic: Vážený pane Vernere, pro Váš konkrétní vůz se samozřejmě nezměnilo nic. Pokud máte dané pneumatiky uvedené v technickém průkazu, můžete je používat dál. Jestli je tam nemáte, tak jste je nesměl používat ani dřív. Jestli je to myšleno obecně, pak nevíme, co s čím porovnáváte. Auta se průběžně vyvíjejí a může docházet k různým změnám ve všech částech vozu – na karoserii, motoru, interiéru, elektronice, podvozku.. Není možné tady detailně rozvádět všechny součástky, které se kdy změnily. Bc. Tereza MATĚJKOVÁ, DiS. Informační linka ŠKODA AUTO a.s. 800 600 000 infoline@skoda-auto.cz Dobrý den, pořád mi odpovídáte stejně. Já chci vědět přesně, jaký to má vliv, protože se doteď u těchto vozů používaly. Takže CO SE ZMĚNILO? Verner
  6. Proč nelze na tuto motorizaci 1,4 TSI 110 kW použít klasická zimní kola 195/65 R15? Díky.
  7. Celkem jo, levá je rozhodně silnější. Zatím to řeším tak, že mám kurzor horizontálně uprostřed a vertikálně potom uprostřed pravé strany. Potom hrajou obě repra stejně - ale prostě to není ono. Mám s tím zkusit zajet do 3kodovky?
  8. To je ilustrační snímek. Normálně mám ten kurzor uprostřed a pravý reprák je citelně slabší.
  9. Ahoj. Řeším dva problémy: 1) jde o nevyrovnaný balance zvuku, kdy při nastavení zvuku doprostřed (kdy by měly repráky hrát stejně hlasitě) hrajou víc levé repráky, takže to musím posunout více doprava. Je to problém repráku nebo nějakýho přívodu k němu? 2) informace o jízdních datech se po cca 1500 km samy resetují, a to včetně času, takže ho musím znovu ručně nastavovat; přitom by se ujetá vzdálenost měla uchovávat aspoň do 10000 km, ne? Je to chyba softwaru nebo se to dá někde nastavit? Díky moc za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...