Přejít na obsah

martis65

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení martis65

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Dobrý den tak po problému mám najeto na fabia 1 1,4 16V 140tis km. A tři cívky v háji. Už jsem je vyměnil a vůbec sem nemusel na diagnostiku. Kontrolka motoru sama zhasla. Všechny cívky vyměněny. Díky moc za rady. Byly tam určitě ještě od výroby auta. Úplně v háji a spálené.
  2. Dobrý den když jsou na ní puchýřky tak je v háji? Na ostatních to nemám. Motor nedrží volnoběch. Díky za odpověď. Svíčky byly měněné.
  3. Jako auto jezdí v pohodě. V pondělí to dávám do servisu. Tak uvidím jak to bude. Ale i tak jsem najezdil kolik km. Ale bojím se.
  4. Dobrý den kluci mám problém pořád mi hučí u pravého předního kola myslím že to bude ložisko. Sám mechanik mi to i řekl. A že s tim můžu normálně jezdit že až to bude hučet pořádně tak že bude na výměnu. Máte někdo s tím zkušenost? Děkuji za rady. S pozdravem Martin Drajko přeji hezký den
  5. Zdravím vás prosím vás mám problém bouchání v palubce u spolujezdce. Každou chvíli ťuk ťuk. Nevím čím to bude. Kolik si mám připravit na opravu. Děkuji S pozdravem Martin
  6. Doleval jsem kapalinu chladící ale tím to nebude. Včera zase se kontrolka rozsvítila a zase šel volant těžce jako kdyby vyplo servo.
  7. Dobrý večer tak dneska jsem doleval kapalinu chladící. Kontrolka zhasla. Po ujetí cca 50km se kontrolka zase rozsvítila a zase šel volant těžce. V pondělí auto jde do servisu. Nevím bude to nějaká chyba.
  8. Dobrý den včera sem dal plný rejt fabie 1,4 16V rok výroby 2006 jednička a najednou šel volant těžce a na palubce se rozsvítila kontrolka volant a vykřičník. S autem se nedá vůbec řídit hrozně těžce jak kdyby něco odešlo. Prosím vás o rady? Stále svítí i když vypnu a zapnu motor. Kolik si mám připravit na opravu? Dneska budu volat do servisu. Děkuji za odpovědi. S pozdravem Martin Drajko 
×
×
  • Vytvořit nový...