Přejít na obsah

Trisy89

Uživatel
  • Počet příspěvků

    148
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Trisy89

  1. @Vojc Konektor jsem se snažil vytáhnout a podařilo se. Ale utrhl se komplet ten vnitřek nosiče žárovek. Takže jsem objednal nosič žárovek, konektor, a piny a budu to muset vyměnit až to přijde.
  2. a nemáš prosím návod jak nakódovat to zavírání kufru přes klíč? Nebo stačí nakódovat jen to tlačítko a půjde i klíč?
  3. Ahoj borci, buď jsem hledal blbě a nebo to tu není. 1) jde nakódovat zavírání kufru přes klíč? Našel jsem jen jak to udělat přes tlačítkou u řadící páky. 2) to kódování zavírání skle při dešti tedy už opravdu nefunguje? mám O3 RS po faceliftu. Děkuji.
  4. Nevíš, jestli by se nedal koupit jen ten pin samotný? Nevím přesně jak bych to měl napojovat kabel na kabel.
  5. Naposledy už jsem ho necitoval 😊
  6. Na to jsem se díval právě, ale to je i s kabelem.. já myslel, že bych koupil jen ty piny. Takhle to budu muset asi stihnout a napájet.
  7. Jojo, utrhl jsem to, bylo to komplet zoxidovane... uz jsem se díval kde koupit díly. Nemůžu najít jen piny do toho konektoru.
  8. No tak jsem se díval a mám nejspíš ten samý problém. Těsnění je pomackané. Jediný rozdíl je, že já nedokážu ani vytáhnout ten konektor z toho světla.
  9. Ahoj borci, mám OIII RS combi po faceliftu. Vzadu to má ty LED světla. Po nastartování se mi teď občas stává, že mi auto hlásí zkontrolujte pravé zadní brzdové světlo. Problém je, že občas svítí a vůbec to nehlásí a občas nesvítí a hlásí to. V manuálu mám pouze výměnu žárovek v těch starých typech světel, ale nikde nevidím návod na výměnu v těch nových LED světlech. Zajímalo by mě tedy, jestli se vůbec ta brzdová žárovka dá vyměnit, nebo je to všechno jako led modul a musí se kvůli tomu měnit celé světlo??? Nebo by to mohl být jen špatný kontakt, když to někdy jde a někdy ne? Neměl jste někdo stejný problém?
  10. No to trochu nedává smysl. První píšu chrom okolo oken a jako dodatek hagusy. Tak či tak mi nikdo neodpověděl :-)
  11. Tam jsem psal a dostal jsem pojeb, proč nezaložím nové téma. Ale tak jsem rád, že nejsem jedinej koho to napadlo :-D
  12. Ahoj Borci, Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste to někdo? Co doporučujete? Stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji.
  13. Ahoj Borci, asi to není úplně k tématu, ale lepší jsem tu nenašel. Mám Octavia 3 RS po Faceliftu combi. Chrom packet a zatmavená skla. Úplně mi to nejde k sobě. Daleko lépe vypadají černé lesklé lišty okolo oken a černé lesklé střešní nosiče. Neřešil jste někdo podobný problém? Co doporučujete? stříknout barvou, nebo spíš fólie? Děkuji.
  14. Tak jezdím stále bez problémů. Takže to byla baterie...
×
×
  • Vytvořit nový...