Přejít na obsah

Menestheus

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Menestheus

  • Narozeniny 25. Březen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Menestheus

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Dík za odpověď ale kabelem to asi nebude. Použil jsem i flash disk ( několik ) a nenačte se to,usb zdroj je stále šedivý.
  2. Otázka spíš byla jak se k tomu dostanu abych vůbec zjistil jestli je to zapojený.
  3. Myslíš kablik v té usb zásuvce? Pokud ano jak to zjistím?
  4. Ahoj všem, mohli by jste mi prosím pomoci s usb zdrojem. USB zástrčka pod infotainmentem ( Bolero) mi funguje jen jako nabíječka mobilu ale nemohu jí využít jako zdroj mp3,obrázků atd. Při výběru zdroje je ikona usb šedivá a nelze vybrat. Musí se nějak dodatečně aktivovat? Děkuju
  5. Děkuju za odpověď. Nevíš jak by se ta položka měla konkrétně jmenovat? Angličtina není moje silná stránka a něco jako "license plate lighting" jsem tam nenašel.
  6. Zdravím. Mohu poprosit o info jak v téhle apk vymažu chybovou hlášku po výměně žárovek u spz za ledky?
  7. Ahoj všem, prosím o radu ohledně připojeného telefonu přes bluetooth v boleru. V případě spuštené navigace,konkrétně Sygic,se mi při každém hlasovém příkazu atd. objeví na panelu přístrojů že mi volá neznámý volající což většinou trvá pár vteřin podle délky hlasového příkazu v navigaci. Je to otázka nějakého nastavení nebo tak? Díky moc za radu.
  8. Ok.Moje chyba. Omlouvám se za otázku z jiné sekce. Prostě jsem to spojil s prvním dotazem.
  9. Zdravím všechny přítomné uživatele. Jsem novým majitelem sice bazarovky nicméně krásné bílé 1.6tdi joy 2016 v kombiku a čeká mě teď kolečko kontrol všeho možného + diagnostika atd. a rád bych se zeptal na jeden dotázek a to ohledně rozsvícené kontrolky Systém kontroly výfukových plynů před nastartováním.Po nastartování zhasne. Nevím jaké kontrolky mohou před startem svítit,tak se ptám jestli je to normální nebo jestli se mám bát :-) A druhá věc když už jsem zde zimní kola plecháče . Je to němec a v techničáku měl napsáno pouze 195/65 R15 91H ale já tam teď 225/45 R17 91W, jsou sice hezké ale big. Takže bych je nechal obuté a chtěl jsem koupit na zimu plecháče ale ty 195ky se mi zdají zase moc malé. Jaké rozměry disků mám koupit ( v těch číslech se nevyznám) a gumy mám nechat v téhle velikosti? Velký techničák teprve dostanu tak nevím jestli tam budou zas jen ty 195ky. Dík moc za odpověď
  10. Zdravím škodováky zde na fóru. Mám na Vás jednu velikou prosbu s pomocí při koupy ojeté octávie III. Na jaře plánujeme nějakou koupit ale jelikož nejsem ( zatím) ve škodovkách moc zběhlý tak bych poprosil o názor kterou.Do teď vlastní jednoho francouze ale to už nechci. Požadavky jsou jednoznačně kombi v dieselu 2014 ,2015 novější je už za cenovým limitem , jěždění převážně Praha a okolí. Na stupni výbavy zas tak nelpim. Cena do 250 000,- V bazarech je jich plno ale jde o to kterou.Nabízí se 1.6 TDI nebo 2.0 TDI ale nevím jestli ten dvoulitr není už zbytečně moc. Otázky tedy jsou: Kolik má mít průměrně najeto, protože nad 150 tis. se mi to zdá už risk ale možná si fandim a je mezi 1,6 a 2,0 rozdíl ve spolehlivosti v těchto rocích výroby? A ještě jedna na závěr, prodejce bude samozřejmě tvrdit jak je to skvělá koupě atd,ale když jí budu projíždět mám si dát na něco majzla. Vím že toho možná po Vás moc ale každý názor mi přijde vhod. Moc tedy děkuji za názory.
×
×
  • Vytvořit nový...