Přejít na obsah

Cromoly

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Cromoly

Nováček

Nováček (1/14)

5

Popularita

  1. Ahoj, rozsvítila se mi teď kontrolka motoru, tak jsem auto napíchnul na OBD a Carista mi vyhodila chybu P2237 O2 Sensor Positive Current Control Circuit / Open Bank 1 Sensor 1 a napsalo mi to u OBD1 i OBD2. Mělo by se teda jednat o vadnou lambda sondu. Shodou okolností jsem načítal chyby deset dnů zpátky a tahle chyba tam ještě nebyla. Zajel jsem teda do Škodovky napíchnout to na origo diagnostiku a tam mi řekli, že jsou špatné obě dvě lambda sondy. To se mi popavdě zdá divný, že by najednou během deseti dnůodešlyobě dvě. Proto se chci zeptat, myslíte že je možné, že špatnou funkcí první lambdy před katalyzátorem pak dává špatný hodnoty i ta za ním? V servisu mi samozřejmě nacenili výměnu obou, ale to se mi popravdě dávat nechce... A jen pro jistotu, Bank 1 Sensor 1 je opravdu ta před katalyzátorem? Přístupná zezadu motoru? Díky
  2. Špatně jsem se vyjádřil - nemyslel jsem svolávací akci v tom smyslu, že by mi přišel domů dopis, ať se dostavím k výměně mechanismu, ale spíš to, jestli uznává ŠA ty případy, kdy se majitel ozve sám. Ale nedělám si iluze, jako daleko horší mi přijde dlouhé startování studeného motoru, o kterém ŠA údajně taky ví a nic s tím nedělá... P.S.: tím extra vláknem myslíš o tom jak fungují svolávací akce, anebo přímo řešení toho praskání v zrcátkách?
  3. Ahoj, pokud jsou si v ŠA vědomi této chyby, není možnost na výměnu v rámci nějaé svolávací akce i po záruce? Nám začalo praskat asi před týdnem, při nájezdu 130 tkm...
  4. Ahoj, rozsvitila se mi kontrolka motoru a pres OBD2 mi Carista napsala chybu P0674 Cylinder glow plug circuit /open. Koukal jsem, ze by vymena zhavicky mela byt na pet minut, ale jsem ted na dovolene bez naradi. Chci se proto zeptat, jestli nevite presnej typ zhavicky, co je tam od vyroby (vyrobce a model), abych ji mohl objednat a hned po navratu z dovolene vymenit? Na motoru je napsany kod CUN304268 a jedna se o 135kW Scout. Jo a ctvrty valec je pri pohledu zepredu pod otevrenou kapotu ten uplne vlevo nebo ten uplne vpravo?
  5. Ahoj, v urcite poloze mi vibruje pri jizde vnitrni zpetne zrcatko na O3 predFL a obraz v nem je tak roztresenej. Kdyz s nim trochu pohnu do jine polohy tak to prestane, takze to dela jen v urcitych polohach. Jde nejak utahnout aby nevibrovalo vubec?
  6. Cromoly

    Autobaterie

    Přesně tak, jen na ME při napojení na diagnostiku říkal, že mu nejdou načíst jízdní data, že to vypadá, jako kdyby někdo smazal chyby těsně před ME...
  7. Cromoly

    Autobaterie

    Ja ho ted mel vyplej i na STK a v pohode :-)
  8. Cromoly

    Autobaterie

    No na co by to mohlo mit negativni vliv? Mne to doporucil muj automechanik s tim, ze takhle u nej ve firme provozujou pres deset aut bez jakyhokoliv problemu.
  9. Cromoly

    Autobaterie

    Diky za odpoved. Je to pro me teda lepsi varianta nez to udelat pres diagnostiku, protoze v pripade potreby navratu do puvodniho stavu je to otazka par vterin bez jakehokoliv naradi a funkce je stejna
  10. Cromoly

    Autobaterie

    Ahoj, měl bych dotaz k vypnutí rekuperace pomocí odpojení konektoru na baterii, který zapříčiní i vypnutí SS. Tímto dojde k vypnutí rekuperace a nabíjení baterky do 100%, nebo se jen začne baterka nabíjet nonstop jako bez inteligentního dobíjení, ale pouze do 80%?
  11. Aha, to jsem nevedel, vyzkousim a dam vedet :-) A ted mi i dava smysl, proc si davate vypnuti DRL pri zatazene rucni brzde :-)
  12. Da se nejak nastavit, aby se u O3 s dennim svicenim nezapinaly pri snizeni svetla xenony pri nastaveni prepinace do polohy AUTO? Anebo aby se parkovacky vyply a nehlasily tonem zapnuty svetla kdyz zhsnu motor a opoustim auto? Chtel bych, aby bylo denni sviceni automaticky po nastartovani, ale to rozsveceni xenonu desetkrat za jednu cestu nekam me stve...
  13. Ma smysl vubec resit LP, kdyz se sem davaji rovnou uz odemcene verze? Neni to mysleno nijak zle, pisu to z pohledu uzivatele, kterej ceka se spustenim na doruceni prvniho adapteru aby mohl zacit zkouset :-)
  14. Ahoj, chci si pořídit tuto aplikaci včetně adaptéru, ale bude to chvíli trvat, než mi přijde domů. Dnes jedu do servisu, kde jsem plánoval nechat vypnout start stop systém přes VCDS tak, že se zastaví minimální hodnota napětí baterie z 7,6V na 12,1V. No a můj dotaz je ten, jestli po takovémto zákroku budu moci v budoucnu třeba start stop zapnou už přes caristu, anebo jestli nedokáže předělat předchozí úpravy a měl bych radši počkat až na Caristu a udělat vše až skrze tu?
×
×
  • Vytvořit nový...