Přejít na obsah

Petr49

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Petr49

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Vloženo 4. Březen 2019 Skoro 3000 kilometrů jezdím na aditiva a beze změny. Odhodlal jsem se k výměně rozvodů a přestavovače vačkové hřídele. Zkoušel jsem zda to nemůže dělat čidlo teploty chladící kapaliny. Po odpojení start stále špatný. Po výměně dám vědět, jestli mi to pomohlo, abych vám ušetřil čas a peníze. Jinak přikládám video toho, co mi to dělá. Občas to i chcípne. Tak rozvody vyměněny, ale problém stále přetrvává. Už to není tak hrozné, ale problém to nevyřešilo. Cena za materiál a práci byla něco okolo 14000,-. Jinak, auto jsem kupoval od kluka co to přivezl z Německa se "servisní knížkou" a rozvody měly být měněné ve 130000 km. V servisu mi ale potvrdili, že rozvody byly původní.
  2. Dá se to sehnat někde jinde než v autorizovaných servisech? Nejsem v tom moc zběhlý.
  3. Skoro 3000 kilometrů jezdím na aditiva a beze změny. Odhodlal jsem se k výměně rozvodů a přestavovače vačkové hřídele. Zkoušel jsem zda to nemůže dělat čidlo teploty chladící kapaliny. Po odpojení start stále špatný. Po výměně dám vědět, jestli mi to pomohlo, abych vám ušetřil čas a peníze. Jinak přikládám video toho, co mi to dělá. Občas to i chcípne. MOV_0398.mp4 MOV_0398.mp4
  4. Kolik tě to všechno stálo? Já měl teď přes zimu klid. Jak bylo pod nulou tak se to neozvalo, ale teď když už je tak 3 a více stupňů, tak mi to blbne. U mě bude asi problém v nějakém čidle.
  5. Čau, nedávno jsem zakoupil auto se stejným motorem a mám stejný problém. Pomohla výměna pumpy? Nebo něco jiného?
×
×
  • Vytvořit nový...