Přejít na obsah

Filipes.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Filipes.

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Tak to byla lambda pred katem, vypadala viz foto. Od te doby klid.
  2. Filipes.

    DSG vs manuál

    Tak ja se taky pridam. Mam RS III TSI DSG, MR2014. Za me prechod z manualu bezproblemovy, asi bych uz manual nechtel. Kdyz chci radit, tak jsou padla, ale vetsinu casu stejne jezdim na D nebo si obcas “podkvaltuju” packou, kdyz mam pocit, ze by se auto trapilo. Nicmene neodpustim si dotaz, protoze to je moje prvni DSG. Za studena (cca prvni 3km) se mi klasicky pri parkovani z kopce/do kopce, jedno jestli D nebo R (pri aktivaci auto holdu - podrzeni brzdy) tak to cukne. Respektive jednou cukne a pak to zacne couvat/jede dopredu. Kdyz to udelam jeste na sytici, pri vyssich otackach nez volnobeznych, tak to nedela. Plyn pridavam jemne. A druha vec - kdyz mam zarazene D a stojim na miste, treba v kolone, tak jsou cejtit do pedalu opravdu jemny vibrace, zatimco na N ne. Je to normalni jev? Diky.
  3. Auto je v sérii, znám i předchozího majitele, takže žádné "JZD benzinky" neproběhly. Dávám předepsané dávkování Millers Oils Ecomax aditiv, které jsem do benziňáků dával i předchozí čtyři roky (Fordi) a vždycky maximálně spokojenej, přidává i oktanová čísla (2-3), takže proto beru "jen" N95. Každopádně děkuji za info, raději jsem objednal dvě lambdy - vyměním jednu, buď to bude furt zlobit, nebo ne. Kdyby to trvalo, tak vyměním i druhou. Takže dle rad zkusím tu před katem a třeba to bude fakt tím a tu druhou budu moct nepoužitou vrátit :-)
  4. Auto mam 5000km, celou dobu dostavalo jen osvedcenou Benzinu a k tomu pokazde aditiva Millers Oils Ecomax. A jako s kloboukem uplne nejezdim, takze auto se dostava do vysokych otacek. A navic jezdi prevazne delsi trasy. ?
  5. Ahoj, tak po dvou mesicich od koupe (prvni Skodovky ?) se mi rozsvitila kontrolka motoru u RS TSI DSG 162kW, MR2014. Auto je neklidnejsi na volnobeh, jinak jede normalne. Diagnostika hazi tyto chyby, viz foto. Je to vadna lambda/lambdy? Nekde jsem cetl, ze rady ochazely. Dokaze nekdo poradit, co teda, popr. kterou vymenit? Diky za rady.
  6. U me kastlik, jakoze mechanismu, ci otevirani, to neni, ani nedre plast o plast. Jezdil jsem s otevrenym. Tipuju to na ty palivovy hadice. Nejaky navod jak na to? :(
  7. Zdravim panove, jsem cerstvym majitele Octavie RS TSI. Vsechno super, ale strasne me rozciluje “vibrovani, vrceni, klepani” odnekud asi z kastliku pred spolujezdcem nebo tam nekde. Zkousel jsem ho otevrit za jizdy, pomackat, poklepat, samozrejme bez uspechu. Projevuje se mezi 2000-3000ot. a to pri plynu max do poloviny. Vyraznejsi je ti na nizsi rychlostni stupne a za studena. Po par kilometrech je to trosku lepsi, ale stale dost slysitelne. Nevi nekdo, cim by to mohlo byt, jak to vyresit? Auto bohuzel uz neni v zaruce. Pripadne se pokusim nahrat video, jak moc otravne to je, je to totiz slyset i pres radio. ? Muze to byt to palivove vedeni i u 2.0TSI? Popripade vime, co tam “upravit”?
×
×
  • Vytvořit nový...