Přejít na obsah

JanLenoch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení JanLenoch

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, poradit bohužel nedokážu (mám Columba), ale je fajn, že se podělil o zkušenost. Je dobré vědět, že displej není stejný pro v1 a v2.
  2. Z manualu jsem zjistil, ze MIB2, i kdyz ma zabudovany SIM slot (a WiFi konektivitu), stejne taha dopravni informace pres TMC kanal jako MIB1. Kdyz uz tedy upgrade, tak na MIB2.5, ale to bude chtit nejdrive najit cloveka, ktery ma zkusenosti s long codingem. Navic neni uplne vylouceno, ze k upgradu na MIB2.5 bude potreba nejaka aktivace jednotky pomoci originalniho servisniho software Skody Auto (jeste pred aktivaci predplatneho Skoda Online Services).
  3. Ahoj, menil jsi z MIB1 na MIB2.5 jen displej, nebo i jednotku v kastliku? Mam Scouta 2015 s Columbem MIB1 a rad bych upgradoval kompletne na MIB2.5. Nemas s tim zkusenost? Diky!
  4. Ahoj všem, nemáte někdo zkušenosti s upgradem Columbus MIB1 na MIB2 u Octavie 5E? Mám Scouta z května 2015 (jeden z posledních s MIB1) a rád bych někdy po Vánocích provedl upgrade jednotky v přihrádce (3V0 035 021). Chtěl bych získat možnost vidět intenzitu provozu a taky SmartLink. Pročetl jsem, co se dalo, a dozvěděl se, že údajně nemusím nutně kupovat nový displej (5E0 919 606), ale že bude naopak potřeba nový zesilovač pro Canton (81A 035 223), kabeláž, USB port a LTE antény. Dokázal byste prosím někdo tyto informace více upřesnit? Nevíte též o někom z Brna, kdo má větší zkušenosti s long-codingem? Scout má veškerou myslitelnou výbavu (s výjimkou ACC), takže bude zřejmě potřeba jednotku trochu více přenastavit. (Autorizovaný servis bych nerad tou úpravou pověřoval. Předpokládám, že by mě nutili koupit i zmiňovaný displej, což nejspíš není vůbec nutné.) Díky. Honza
×
×
  • Vytvořit nový...