Přejít na obsah

TR_FBIJ

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení TR_FBIJ

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak nakonec vše dobře dopadlo, chyba nebyla v konektoru, jednalo se o špatné kontakty u blinkru na světlometu (špatně osazené). Parkovačka a potkávačka při opakovaném zkoušení zajiskřila a vzdala to, takže se vyměnily obě a už to jelo. Díky všem za pomoc.
  2. Vše jsem zkontroloval, všechno dotáhl, vypojil a zase zapojil a stále nic. Jsem v dělání s auty úplný zelenáč. Dělal jsem vše podle manuálu ale mohl jsem něco přehlédnout, nebo podělat. Napadlo mě zítra vymontovat to nové světlo, osadit tam to staré a vyzkoušet zda bude fungovat. Ovšem ta nová světla jsou fungl nová, takže si myslím že to světlem asi nebude. Máte někdo ještě nápad co bych měl zkontrolovat?
  3. Včera jsem měnil světla na Fabii (2005, Junior, 1.2HTP). Když jsem zkoušel, zda je vše v pořádku, tak jsem zjistil, že levé světlo (u řidiče) nesvítí, respektive svítí pouze dálkové. Směrovka, parkovačky a potkávačky nesvítí. Žárovky jsem kontroloval, všechyn jsou v pořádku, pojistky jsou také v pořádku. Jediné co mě napadá je problém v konektoru u světla. Napadá vás, co by to mohlo být ?
×
×
  • Vytvořit nový...