Přejít na obsah

ZbynekA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ZbynekA

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

11

Popularita

  1. Hahaha zadani nesahat na SW :DDDDDDDDDDDDDDDD bojim bojim
  2. Ty ono se to na Slovensku da objednat s Matrix svetlama a bez adaptivniho tempomatu :) Kurde tahle kombinace mne laka!
  3. Hele novy modelovy rok bude v lete, to uz je za dvermi. Jestli auto nepotrebujes tak bych pockal a objednal bych to tak aby slo do vyroby az v novem modelovem roce.
  4. Ja bych se na tohle asi zeptal dealera... otazka jednoho hovoru
  5. Sorry to sem se asi spletl, ja 4ku nemam tak si presne nevybavuju kde co je. Jinak ja si v zime mozna taky trosku prdam ale urcite to nedelam kazdou jizdu. Jak mam vyhrivani sedacek tak je mi hnedka teplo, jen mne studi volant. A v zimni bunde taky nejezdim, spravny ridic vi ze se to nema :)
  6. Mám trojkovou ovci, mám klimu neustále na automat funguje to skvěle. Max co dělám je si upravím teplotu o stupeň a pustím si ofuk skla. Vím o čem mluvím mám s tím najeto 200k po Evropě. Co mně na 4ce sere jsou jiné často používané funkce schované v menu. Jako například vypínání start stopu, asistentů a vyhřívání sedaček.
  7. No, zrovna tebe dne tady varovali. Ale doufám že ti to brzo opraví.
  8. Jo je to stary model. Novy model jsem jednou projel a vadi mi to slozite ovladani vseho. Activu zase chybi destovy senzor a loketni operka. Plus ty problemy co to auto ma mne odradily. Taky ten lane assist mne tam vadi, nejhorsi je ze ho nejde vypnout naporad. Tak proto jdu uz podruhe do III.
  9. Muzu se zeptat, z jakeho duvodu si sel do auta ktere je takto problemove? Jinak doufam ze budes mit stesti a bude to v pohode. Ja pujdu asi do tohodle, je to celkem dobra cena za skladovku , mozna se mi jeste podari neco usmlouvat.
  10. Diky kluci, dneska jsem byl projet skladovku 125 let a musim rict ze ten motor je hodne prijemny a necukal :) Na druhe strane se mi zdalo ze je to auto hlucnejsi nez je moje 1.4 cng z roku 2014. Asi uz na konci vyroby setrili na odhlucneni podvozku.
  11. Dnes jsem byl u dealera projet skladovou Octavii 3, bavili jsme se i o 4ce. Potvrdil mi ze to je jeste porad hruza a hruza to taky zustane jeste dlouhou dobu. Sam rikal ze lidi odrazuje od toho si to koupit, ale pry jsou takovi co do toho stejne jdou. Dle jeho slov to nevypada ze by to behem jednoho roku melo vsechno vyresit. No jestli si ted nejake auto koupim tak to urcite nebude 4ka.
  12. V pohodě, nevíš jestli ten motor taky cuka?
×
×
  • Vytvořit nový...