Přejít na obsah

patrikju

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení patrikju

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. @marian.marcin Děkuji mnohokrát za pomoc. ?
  2. Zdravím, mám pár dotazů na které neznám odpověď a potřeboval bych poradit od zkušenějších. Potřebuji vyměnit přední masku(praskla), ale při porovnání s cenou bych to vazl rovnou s celým nárazníkem (tu tam dírka, oděrka v barvě). 1. Jak se jmenuje polystyrenová výztuha viditelná skrze masku? Viz příloha. Mám ji taky prasklou po ťukanci a asi bych taky vyměnil při jednom. 2. Maska je s nárázníkem v jednom kuse a kdybych se rozhodl měnit jen masku bude to pro mě pracnější, že? 2. Rozhodující pro mě je hledat nárazník na O III, před faceliftem, v mé barvě černé (je jich více, než jen magická?) - 1Z1Z? Díky. Nárazník už jsem měl dole, takže vím jaká to je krásná práce. Děkuji za každý postřeh, radu, pomoc....
  3. Tak vyřešeno, pro případ, že by se taky někomu stalo, popíšu jak jsem vyřešil: Po vyndání světla byla zjevně vidět klopa, která nebyla evidentně ve své konečné pozici. V porovnání s novým světlem. Po protřepání a jemném přitažení slonky háčkem do výchozí svislé polohy zapraskalo sklo a clonka se dostala tam kde měla + vypadl do světla střep asi 2cm velký. Poté jsem připojil k autu, problikal dálkové, jednou šlo a opět zapadlo, po rozdělání opět vypadl kus skla. Po těchto krocích již clonka začala chodit do výchozí pozice a tudíž je vše vyřešeno. V servise mi řekli, že by to šlo kus za kus. Takže jsem vlastně docela happy, že jsem ušetřil tuším 15K za nový bi-xenonový světlomet. Kdyby někdo řešil podobný problém a byl v koncích ozvěte se. Rád pomůžu s mými zkušenostmi.
  4. A v ODIS něco takového jako kalibrace je jo? Zkusím se tedy domluvit s někým na kalibraci. Obávám se, ale že když to dám do autorizáku tak se mi to neoplatí, to mám lepší koupit bazarové světlo za 1500 Kč a vše si vyměnit inhouse. I tak díky.
  5. Zdravím všechny přispěvatele, mám takový problém, rád bych se podělil a rád bych zjistil zda někdo řešil něco podobného: Mám bi-xenony, na OIII. - Nedávno mi praskla xenonová výbojka, jen to zasmrdělo a přestalo svítit, - Objednal jsem OSRAMY (rovnou do obou světel) a radoval se, že jsem si poradil s výměnou. Po večerní projížďce jsem zjistil, že něco není v pořádku, když na mě všichni blikali (pokud jsem oslnil i někoho z vás, omlouvám se). - Odjel jsem na seřízení, kde mi ale řekli, že to neseřídí, že v pravém světlu (to, kde praskla výbojka) zřejmě nefunguje 100% klopa - Rozebral jsem tedy světlo, vytáhnul jej a vyklepal spoustu skla z rozbité výbojky(tam prý mohl být ten problém), při testování klopa funguje a otvírá se, ale křivě (?) - Po vysypání střepů nepozoruji zlepšení. Kde by mohl být problém? Mám světlo znovu vytáhnout a více rozebrat a zkontrolovat motorky? A všechny komponenty co tam jsou? Nebo nemá cenu řešit a je lepší koupit za 1,8K světlo z bazaru a vyměnit kus za kus? Budu rád za každou připomínku, radu. Viz foto:
×
×
  • Vytvořit nový...