Přejít na obsah

Vody

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vody

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Tohle je normální, dělají to všechny 1.0TSI, dochlazuje to samo i po vypnutí motoru. Řekli mi to přímo na garančce když jsem se na to ptal.
  2. Můžu též potvrdit, že po zapnutí klimy mám problémy s rozjezdy. Hodně sem klel, když se mi to za den stalo 2x. Nicméně klima chladí o život, aspoň mě o tak přijde, nejsem ale zastánce mrazu v autě :D
  3. Tak aktuálně za 540km průměrná spotřeba 7,6 litrů, kdybyste se divili proč tolik, tak si zajeďte do Brna a jezděte celou nádrž jen po Brně, možná budete mít i 8
  4. Já na to psal dotaz do škodovky, oficiální odpověď: "Dochází k dochlazování přídavným oběhovým čerpadlem. Toto čerpadlo dochlazuje po vypnutí motoru kdy samotná chladící kapalina obíhá chladicím okruhem. "
  5. Já se každopádně při jízdách městě pod tuto hodnotu viz foto nedostanu... Jak je teď zima ještě větší tak klidně 8l. Jinak cesta Brno-Ostrava průměr 6,5l, zpátky opatrně v limitech za 5,5l - to se mi líbí. Ale město v zimě nic moc.
  6. Vody

    Motor 1.0 TSI

    Já mám teda 81kw ale nic takové nepozoruji, naopak nad 2000ot. se motor uklidní a jede tiše. Na dálnici do kopce na pětku to uhánělo bez nějakých zvuků i 170.
  7. Já mám kód motoru DKRC tzn 81kw, a verze 70kw by měla mít kód DKRB, takže DKLD je zase jiný typ motoru? Už se v tom nějak ztrácím. Jinak olej do 1.0TSI by měl být tento, alespoň dle manuálu... https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/g052577m9-olej-motorovy-0w-20-skoda-33245.html
  8. Vody

    Zvuk motoru

    Jojo, tohle se mi taky ozývá, ale jen za studena. Jako když padá bedna s nářadím :D
  9. Vody

    Motor 1.0 TSI

    Pavel: No já mám teda asi tu modifikovanou verzi spojky, protože nic takového mi to nedělá, třeba v koloně se rozjíždím bez plynu. Spojka mi zasmrděla jednou když jsem najížděl na vysokej obrubník. Když dám plný plyn a pustím spojku prohrábnou kola a auto vystřelí, o nějakém smradu nemůže být řeč.
  10. Vody

    Motor 1.0 TSI

    Tak toto vydání světa motorů jsem četl nedávno a nevím co je na tom smutného....
×
×
  • Vytvořit nový...