Přejít na obsah

Lu.skin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Lu.skin

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Vstriky... dela to na plyn i benzin. Ty s tim nemaji nic spolecneho ne? No, myslim, ze jestli to nejak dopadne, tak plyn jde ven z auta. Podle vseho je v tom aute uz 10.rok. je to divne s tim autem. Vlnovec obmotany nejakym alobalem, protoze byl praskly, trochu mi nesedi ten rok vyroby, mam za to, ze je to 2003, jak uz tady nekdo psal, tenhle motor se daval do 2002 jara, mozna se pletu, nemam velky tech u sebe. Kazdopadne, auto poputuje k predchozimu majiteli, snad s nim bude normalni rec. Kupodivu, vykloubal se z nej prekupnik, takze mozna opravdu ani nevi o vecech co jsou na aute. Ale casove to vychazi, ze na posledni stk jel on. Az to nejak dopadne, dam vedet verdikt, pomuze to nam vsem do budoucna:-)
  2. Diagnostika pise dlouhodobe nastaveni paliva bohata smes, valec 2 detekovana chyba zapalovani. Podle me, unika chladici kapalina do valce, tim se poskodi svicka, dalsi vec zakarbonovana hlava, muze byt pricinou gufer ventilu nebo kruhu. Ten motor ma nejlepsi za sebou, coz se s tim najezdem da cekat. Nebudu to hrotit, auto se mu odveze a snad se k tomu nejak postavi. Nebavi me resit takove chujoviny. Nebyt to dobry kamarad, vyseru se na to uplne.
  3. Co se bude dit, kdyz se sepise reklamacni protokol a auto se odveze byvalemu majiteli? Ma moznost nejak odmitnout?
  4. A najeto, nepodlozeno podle pp 202000km, v kupni smlouve je 200. Koupeno myslim v lednu. Motor aua 55kw 16v jedno trafo, s kabelama ke svickam.
  5. Jinak vsem moc dekuju za prispevky, jste fajn lidi, ani jsem takovou pomoc necekal.
  6. Přesný rok nevim, mam pocit 2002 a modelovy rok 2003, stk delal predchozi majitel(asi nemusim mluvit o tom, jak to na stk chodi, sam mam znamosti), olej jsem preventivne menil ja osobne 5w40 od totalu, najeto max 1500km, to mozna i prehanim a podle dokumentu od predchoziho majitele byl meneny za ten samy cca 5000km zpetne, ale prevence je prevence. Ja nerikam, ze ten motor je zakonite na odpis, ale verit se tomu fakt neda. Svicky podle dokumentu byly meneny i s kabely pred cca 6 mesici. Divné je, ze auto od ledna do ted jezdilo celkem normálně. Krom kolisani otacek, vetsiho hluku. Muj nazor, predchozi majitel vymenil svicky a kabely, zalepil kontrolky a svicka se vlivem spatne funkce motoru poskodila a zacala delat problemy. Auto zacalo chvilkama cukat, pak najednou nejelo vice nez 40km za hodinu. Auto kupoval kolega sam, s tim,ze autum vubec nerozumi a ja si toho po case vsimnul, ale vim, ze nektera auta kontrolku motoru nemaji. Epc jsem si vsimnul uz predtim, protoze na palubni desce lehce prusvita E, ted vecer ve tme kdyz jsem pripojil diagnostiku, nasel zavady jsem se poradne dival na pristrojovku a v miste kde je kontrolka motoru jde videt ze lehce prusvita. Nechci nic rozebirat, dokud se nic nevyresi.
  7. Podle me 35000kc je adekvatni cena fabie z roku 2003, ktera je provozuschopna. Na oko nevypada spatne, ale kdyz nekdo podlepi kontrolku motoru, neco tim kryje. To je na tom to blbe. Nebyt podlepena, tak to auto opravuju a vydelam si nejakou korunu, ale proslo mi rukama hodne aut a vim, ze bych se u toho spalil. To je na tom to nejhorsi.
  8. Ja nemusim nic dokazovat, on je za to zodpovedny. Kdyz ja ted to auto prodam, beru odpovednost ja, chapes:-)
  9. Je to 1.4 16v aua, bez civek, jen jedna pro vsechny. Je to neprijemna situace. Kdyby se neztracela voda a nebyl zakarbonovany motor, vymenim svice, kabely, civku a pocitam s tim, ze auto pojede dal. Toto je spotrebni zbozi. Ale po procitani internetu, cim vsim to muze byt: svicky, kabely, cuvka, to je jasne, ale pricina muzou byt nizke tlaky, ty se jeste nemerily, tedy vadne kruhy, to by uz znamenalo g.o. motoru, kde se celkove dostanu na 3/4 ceny auta, protoze nema smysl delat polovicni praci a po roce znova, z toho jsem uz vyleceny. Vzhledem k te emulzi problem s hlavou, tesneni, nic mene kdyz bude pala dole, udelal bych ji celou, k tomu pripoctu rozvod, olej, filtry, nejaka prace, jsme u 20.000kc. Bohuzel, je to smutne, ale je to pokladnicka. Proto si myslim, ze nejlepsi cesta je dostat zpet penize, pan at si to opravi a znovu proda. Jen otazkou je jak.
  10. A k predeslemu prispevku, cena vozu nedava prostor... uprimne, ja bych radeji vratil 35.000kc, na sve naklady odstranil problem a auto prodal opravene. Protoze cas straveny po policii, soudech, vynalozene penize, ktere bych musel zaplatit, protoze je to prokazatelne, mi za tech 35.000 urcite nestoji.
  11. Byl to soukromy majitel, pravnik je zdarma:-) nastesti. Ve smlouve ma napsano, ze prodava bez zaruky(bohuzel pro nej, tenhle vyraz pravne neexistuje-vozidlo by muselo byt prodano jako soubor nahradnich dilu apod.), tak samo ma napsane, ze neruci za najete km, takze tomu cloveku neverim, nemuzu vyloucit i jine skryte vady, na ktere jsem jeste neprisel. Tomu cloveku neverim. Prodal jsem hodne aut, ale vzdy jsem vysolil kde jaky problem, protoze je to slusnots a kupujici se mnou vzdy byli spokojeni. Ja bych tohle cekal od kazdeho, ale bohuzel, kazdy ma jiny styl. Kazdopadne, vyhozenych 35.000kc je jedna mesicni vyplata a tu hodit na vrakoviste je skoda. Ma to byt druhe auto v rodine a zatim to vypada, ze to bude rodinna pokladnicka:-D nastesti ne moje, jen mam za ukol tenhle problem vyresit. Jen jedna mala rada pro vsechny, nekupujte nic od lidi, kterym neverite nebo jsou nejakym zpusobem pochybni.
  12. Tomu rozumim, ale je mi jasne, ze byvaly majitel vymeni svicky a kabely, auto zase 3 mesice pojede a pak bude po zaruce a vrak na zahrade. Proto to chci resit razne.
  13. Ano. Ale neresi to mou otazku. Na zaklade toho, da se vymahat vraceni penez? Budu mit vypracovany soudni znalecky posudek, pravnika k ruce.
  14. Zdravim. Shrnu to. Servisuji kolegovi fabii 1. Koupil ji pred 3 mesici, za 35000kc, podle me primerena cena. Po 1 mesici jsem zjistil vicko oleje s emulzi, nebral jsem na to ohled, auto je na Lpg. Emulze se ale objevovala porad dokola, chl.kap. se mirne ztracela. Po 3 mesicich auto jede na 3 valce. Chyba zapalovani 2.valce. prodavajici pridal papir, na kterem je napsano, co se kdy menilo, posledni zaznam je vymena svicek a kabelu. Ted ten problem. Prodavajici musel o zavade vedet, nejspis se opakovala, protoze jsem zjistil podlepene kontrolky na pristrojove desce. Ve tme lehce prusvitaji. Podle meho nazoru se jedna o tezke poskozeni motoru a elektroinstalace s podvodem podlepeni kontrolek, aby to novy spotrebitel nepoznal. Moje otazka, ma kupujici narok na vraceni vozidla z duvodu podvodu a vraceni penez? Dekuju
  15. No do práce jezdím cca 25km, z půlky dálnice, druhá polovina normální cesty a brzda provozu rozhodně nejsem?. Ale najezdím docela dost a zvyklý ze Superbu mi prostě chybí buď ta 6.rychlost nebo dlouhá 5. Pokud se někomu ta kolečka válí doma, ozvěte se. Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...