Přejít na obsah

Lishaack

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 007 zobrazení profilu

Oznámení Lishaack

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Lishaack

    Vaše spotřeba

    Najeto cca 27tis (auto mám od půlky února) a spotřeba si hodně sedla. 2.0 TDI 4x4 DSG a když jedu na tempomat nastavený na 110km/h tak to stáhnu na 5.8, trasa například Budějce-Plzeň nebo Budějce-Humpolec, občas nějaké předjetí. Dálnice znamená spíš 7-8. Co mě překvapilo tak byla jízda Budějce-Rokycany s rakví (originál Škoda), manželkou a dítětem, kdy jsme se drželi se spotřebou kolem 6.5. Za mě je spotřeba překvapením, čekal jsem to daleko horší.
  2. Tak to jsme dva, mám ho v této specifikaci od pátku :-)) Osobně bych to řešil zátěžovým kobercem, zastřihnutým na míru. Ten je odolný dostatečně. Plánuji to tak řešit při převozu např. sekačky.
  3. Mám ten dojem, že jsem tam tak na některých těch žárovkách měl napsáno Belgie. Akorát na jedny jsem čekal 3 týdny a na druhé 3 měsíce ?
  4. Tak dnes vyměněny zadní žárovky do světel (blinkry a zpátečka) za LED. Pro představu video - hádejte, která je LEDka ? Koupeno na aliexpressu: - blinkry - zpátečka Nehází chybu. Karoq_LED_blinkry_zadní.mp4
  5. Tak 18.2. se konečně dočkám ? Objednáno říjen 2018, předpokládané dodání květen 2019. Na začátku 2019 změněno na březen 2019 a nakonec tedy 18.2. Jinak 2.0 TDI 4x4 DSG Style + pakety Style Plus s VarioFlexem, Comfort, Multimedia + nějaké další fičury.
  6. A co všechno máš dokódované?
  7. Vím vím, co jsem vyčetl, tak stačí mít čtení značek, a to budu mít. Objednán Karoq 2.0TDI 4x4 DSG, Style (+pakety) a to čtení tam je, tak by to mělo jít, nemýlím-li se.
  8. Díky. V kombinaci s manuálem mi nevadí. Ale teď mám půjčeného Superba L&K v automatu, a tam mi to pije krev. Chtěl bych tam přidat např. AUTO LIGHT ASSIST, TRAFFIC JAM ASSIST, LANE ASSIST, protočení ručiček, zavírání kufru přes DO atd. Ale zatím musím jen čekat ?
  9. Mám dotaz na zkušenější než jsem já. Jak je to se zárukou při kódování? Čekám na Karoqa v operáku (původně měl přijít 5/2019 ale nyní nahlášeno 3/2019) a chci si nechat nějaké věci dokódovat, ale nevím, zda to nebude problém. Např. při prohlídkách, jestli to technik pozná? Jestli na to může mít nějaké připomínky popřípadě to nějak řešit? Máte zkušenosti s tímhle?
×
×
  • Vytvořit nový...