Přejít na obsah

Jarek1985

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jarek1985

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Už je zpravené,čidlo teploty.Auto startovalo pouze studené,ale po dojetí a zastavení nenastartuje ani náhodou.A za deset minut auto nastartuje.
  2. Zdravím,mužete mi poradit.Koupil jsem manželce fabii,na křižovatce jí to zdechlo.A už nenastartovala,ale baterka točí.Odtahli jsme auto bokem,ať není v křižovatce a na parkovišti ji chytlo.Jeli jsme asi 10 km a vdomění,že plovák ukazuje špatně natankovali benzín .Po natankování nenastartovala,a po potlačení auto chytlo.U domu jí zase chciplo a do zahrady jsem ho natlačil.Při koupi mi jeden mechanik řekl,že je špatné ložisko u alternátoru- muže to být tím?Mi přijde,že altetnátor je pouze na dobíjení baterie a s tím to nesouvisí.Pořád baterka točí,ale nechce chytit.Muže mi prosím někdo poradit či startér nebo svíčky a nebo čím to muže být.Za každou radu jsem vděčný.Máme felicii,která neprošla technickou a tak jsem manželce koupil fabii,která má technickou uplně novou a po týdnu takový problém.
  3. Jarek1985

    Brzdy

    Tak nakonec jsem vyměnil destičky,kotouče i oba třmeny a velice,velice opatrně odvzdušnil,dnes seřídil ručku a auto brzdí na obě kola stejně a ručka taktéž.Velice šikovný mechanik nám přijel domu namontovat alternátor a zítra STK.Trošku fest jsem se potrápil,ale nelituji.Brzdový systém je už muj obor.Trošku mně zaráží akorát,že ten alternátor má 12V a ten vyndaný mněl 14V.Ale snad bude vše OK.A ručka brzdí trošku výš,ale brzdí a hlavně stejně na obě kola.A odvzdušnění předního kola se zlomeným šroubem nechám až budu dělat někdy brzdy ve předu.Děkuji všem za rady a hlavně vysvětlení pro Vás zakladních věcí.
  4. Jarek1985

    Brzdy

    Ani nevíš,jak bych vzal vše zpět,ale nemužu sehnat mechanika dobrého.A teď v neděli?Potřebuju dojet do práce.Teď narychlo scháním alternátor a to se nebudu bavit o tom třmenu.Ale slibuju,že od příště už nedoliju ani olej sám.V autě už mám 15000 kč a auto nebrzdí a nejezdí.
  5. Jarek1985

    Brzdy

    Strhl jsem závit na třmenu
  6. Jarek1985

    Brzdy

    12,5V a po nastartování 12V.
  7. Jarek1985

    Brzdy

    Altetnátor je v háji.A vyměnil jsem ten třmen a pořad jedna strana brzdí víc,tak jsem chtěl auto odvzdušnit a strhl jsem závit na odvzdušnovacím šroubu,mužu tam dát obyčejný šroub,nebo koupit nový třmen?
  8. Jarek1985

    Brzdy

    Jo už jsem to vyhledal,zítra jdu koupit voltmetr.
  9. Jarek1985

    Brzdy

    Když se daří,tak se daří.Dnes se mi rozsvítila kontrolka baterie.Potom nápis:Dobíjení,zavézt do dílny.Muže to být tím,že jsem jel s tím špatným třmenem,nebo to s tím nesouvisí.
  10. Jarek1985

    Brzdy

    Já jsem myslel,že nastavení si nastavím šroubem,který je hned vedle.Tak teď už tomu rozumím.Dolu to pujde podle destiček.Teď tedy budu řešit třmen,nový,či opravovaný(baypas)Neválí se někomu doma?Nebo nevíte o nějakém levném,nebo kolik stojí oprava,nebo dá se zpravit(sám).Našel jsem za 2500 kč.A našel jsem i za 1300 kč,ale u zboží je napsáno funkční a ne nové.A ( baypas)stojí prý 2000 kč.
  11. Jarek1985

    Brzdy

    Zdravím,poprvé jsem mněnil destičky,kotouče a odvzdušnoval.Trošku pozdě jsem si přečetl,že v třmenu se válečky šroubují,ale brzdy fungují dobře.Problém mám s ruční brzdou,po dvoudenním utahování matky pod popopelníkem jsem dotáhl ruční brzdu, která brzdí na nejvyšším kopci na čtvrtý zub.Přijde mi ale ,že se kotouče přehřívají. Chtěl bych se zeptat jak má být napnutý třmen po zatažení a jak po povolení.Druhý problém mi přijde ,že když povolím brzdu,tak ve předu se odlepí destičky od disku,ale vzadu jsou na disku pořád,zda je to vpořádku či nikoli.A třetí problém vidím ten,že pokud auto zvednu a zatáhnu ruční brzdu,tak z pravým kolem neotočím a levé jde v klidu.Prosím poraďte už se v tom hrabu 4 dny a pořád si nevím rady.Možná už to zde na foru někde je,ale jsem mezi Vámi krátce,tak ještě pořádně nevím kde.A mé auto je roomster,ale jinak je prý vše jako u Fabie.Děkuji za každou radu a případně za někoho v blízkosti Bohumína,který by mi pomohl.
×
×
  • Vytvořit nový...