Přejít na obsah

Michal Kodiaq

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Michal Kodiaq

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj myslím si že kdyby to byl setrvačník tak by se to ozývalo i při přidání plynu na neutrál a to u mě nedělá nic. Každopádně postoj výrobce a servisu mě také zklamal.
  2. Krasný den ano dobře tento zvuk znám také to u mě začalo pří zatočení doleva, po výměně uložení převodovky i doprava v určitém pásmu otáček i v přímém směru. Údajně je to problém samotné převodovky. Výrobce zatím žádné řešení nenabízí.
  3. To je to lůžko převodovky co tam píšou to je vyměněný ale nepomohlo to jen se to přesunulo i do přímého smĕru.
  4. Najeto 24000km a problém se výrazně zhoršuje. Moc nevěřím tomu že nás zachrání nějaký software? na který čekám už půl roku. Vyjádření výrobce: Vážený pane dle informací zaslaných servisem v žádosti o technickou konzultaci specialistů Technického servisního centra ŠKODA AUTO, bylo diagnostikováno, že se jedná o zvukový projev převodovky vozu. Jak jsme již uvedli, nejedná se o závadu ve smyslu záruky (zvuk není projevem poškození převodovky, nedochází ke změně její funkce, resp. narušení bezpečnosti), přesto pro zvýšení komfortu uživatelů vozů značky ŠKODA vyvíjíme software, který by tento zvukový projev zmírnil. V tuto chvíli není znám termín náběhu tohoto software, servisní partneři ŠKODA budou informováni, jakmile bude tento software dostupný. S cílem zmírnit pro Vás nepříjemný zvukový projev vozu bylo rovněž bezplatně vyměněno lůžko převodovky.
  5. Ahoj, po výměně servisního partnera a po druhé reklamaci a údajném promazání podvozku je hluk stále nevyřešeným problémem. Servis sice uznává, že zvuk je výrazný, ale neví si s tím rady. Podařilo se mi vypozorovat, že u jízdou zahřátého vozidla je zvuk intenzivnější a u teplot pod 0°C se problém zlepšuje.
  6. Ahoj, zvuk byl slyšet od 0km ale řešit jsem to začal cca 5000km, kdy se problém rapidně zhoršil než na nás došla řada v servisu tak tam bylo 9000km. Výměna konzole nic nevyrešila, v pondělí to jde do servisu znova, tak snad na něco přijdou:-( Nyní cca11000km.
  7. Ahoj, mám stejný problém s Kodiaqem 2.0tdi 140kw DSG. Od samého začátku po zatočení do leva hluk od přední nápravy. Po uznané reklamaci v servisu Škoda vyměněno uložení převodovky údajně za inovovaný typ. Po opravě se vše výrazně zlepšilo, ale jak píšete, není to zcela v pořádku. Okolo 1800ot. se hluk stále mírně objevuje. Už někdo z Vás řešil se Škodovkou objevující se hluk i po výměně uložení?
×
×
  • Vytvořit nový...