Přejít na obsah

muto33

Uživatel
  • Počet příspěvků

    16
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení muto33

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Motor po přehrání nemá chybu. Šlape jak hodinky.
  2. Nevím jestli už udělali nějakou úpravu tohoto. Mám Leden 2019. Že tam teče voda tak nevadí, je tam přímo pod tím rohem odtokovy kanálek. Nejhorší je že tam zůstanou viset drobné kaminky které neumí propadnout. Sleduj a dej vědět případně pošli foto jestli už to máš jinak vyřešené.
  3. Zdravím. Pro jistotu jsem před zimou nalepil na roh zadních dveří folii. Uvidim jak se to bude chovat.
  4. Jj. Asi to tak nakonec dopadne.
  5. Ano. Máš pravdu. Je to tak, odpojí se a neřeší co dal. Mohl by mne někdo nakopnout jak to doladit k dokonalosti? Děkuji.
  6. ACC mam od vyroby. Dokódoval jsem teď jen Lane assist. Nevím co se da jestě vylepšit. Budu rád za každou radu. (Já ho dokonce nechám i zastavit jen po výzvě to došlápnu....) jak to myslíš?
  7. Vypadá že vše funguje.Proč myslíš že ne úplně správně? Co je ještě třeba udělat?
  8. Ne ,Traffic Jam Assist nefunguje. Mám manual, nemam DSG.
  9. AKTIVACE LANE ASSIST Karoq MR2019 Nezbytný je senzor (A5) na čelním skle ("Multifunkční kamera") Záloha modulu 17,A5,5F,44 - Přejděte na modul 17 , přístrojová deska Přejít na dlouhé kódování Přepnout do režimu bytů V byte 4 aktivuj bit 6 V byte 11 aktivuj bit 1 Uložit, kód 25327 Přejít do menu Moduly. - Přejít na modul A5 , Přední snímače asistenčních systémů Přejít na dlouhé kódování Přepnout do režimu bytů V byte 16 aktivuj bit 7 Uložit . Vraťte se zpět do menu Modul A5 Zadejte bezpečnostní kód20103 Přejít na Adaptace V „Personalizace BAP“ změňte z „Zapnuto“ na „Vypnuto“ Vracíme se k adaptacím. V „intenzitě výstrahy“. Pomocník pro změnu jízdního pruhu :, změna z „Střední“ na „Výběr přes Menu“ V Personalizace bodu zásahu při sv.15 zap :, ověřte, zda je označeno "Poslední nastavení" Přejít do menu Moduly.. - Přejděte do modulu 5F Elektronika informací. Přejít na Adaptace Přejít na Car_Function_List_BAP_Gen2 : V LDW_HCA_0x19 :, změňte z „Vypnuto“ na „Zapnuto“ Uložit Zpět na Adaptace Přejít na Car_Function_Adaptations_Gen2: V menu_display_Lane_Departure_Warning :, změňte z „Vypnuto“ na „Zapnuto“ Uložit V menu_display_Lane_Departure_Warning_over_threshold_high :, změňte z „Off“ na „On“ Uložit - Přejít do menu Moduly. Přejděte na modul 44 Servořízení Zadejte dlouhé kódování Přepnout do režimu bytů V byte 3 aktivujte bit 0 Uložit, kód 19249 Ukončit --- Reset infotainmentu stisknutím tlačítka zapínání infotainmentu na 20 sekund Aktivujte v menu Auto / asistenti / asistenta jízdního pruhu. Dnes testováno. Vše funkční.
  10. JOO funguje to. Dnes mne přední senzory zabrzdili před keřem. Také dost tvrdě.
  11. muto33

    Jaké disky

    Mi se líbí celkem tady tyhle : https://www.mojepneu.cz/dezent-te-7-5x17-5x112-et40?utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=PLA+-+alu+kola,+disky&utm_content=Dezent+te+7,5x17+5x112+et+40&utm_term=dezent+te+17+5x112
  12. muto33

    Jaké disky

    Děkuji za info. Budu mít předokolku takže pro mne vyčerpávající info. Ještě jednou děkuji.
  13. muto33

    Jaké disky

    Ty co se mi líbí jsem našel jen v ET 40 v 17cti palcích.Tak nevím jestli budou pasovat ? https://www.alcar.cz/3DKonfigurator/index.php?lcs=zly4htfjss
  14. muto33

    Jaké disky

    OK. Díky Maš to z techničáku?
×
×
  • Vytvořit nový...