Přejít na obsah

lexaji

Uživatel
  • Počet příspěvků

    136
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Vše zveřejněné uživatelem lexaji

  1. @Karel1591máš manuální převodovku nabo také DSG? Já mám momentálně po servise ve 120 tis. a vibrace si uvědomím občas, když sojím na semaforu se zařazenou rychlostí. Po vyřazení na neutrál je klídek. Nebo jsem si jich všiml při delší jízdě ustálenou rychlostí po dálnici s nohou na plynu, lehce jsem změnil polohu nohy nabo hodil tempomat a nohu z plynu úplně sundal. Jak píše @Kennycz přímým porovnáním, kdy jsme byli na vibrace zaměření projížďkou obou aut po stejné trase, u mého jsem pociťoval jemné chvění od pedálu do nohy a v jeho autě malinko větší, ale skoro by se dalo říci, že to bylo stejné. Zřejmě to byla fáze provozu, kdy se to u @Kennycz neprojevilo.
  2. Mám sice jinou motorizaci, ale do nějaké míry se nechá nakódováním ovlivnit citlivost plynu. Kvůli podtáčení jsem si nechal malinko přizvednout spodní hranici otáček pro podřazování a s tím už dokážu dobře existovat, nenutí mě to podřazovat pádly.
  3. Ano jsou hlučnější, letní mají tvrdší směs. U stejného profilu gumy to pozoruji také, ale po několika dnech si zvykneš.
  4. @Kennycz mám stejnou kombinaci motoru a DSG v OIII. Funguje to u mě stejně jak píše @MarekSi, tedy při stání a zařazení rychlosti pociťuji lehké vibrace jak v pedálu brzdy tak trošku i v levé noze, ale nepovažuji to za obtěžující a rušivé. Při vyřazení to pomine. Při jízdě jsem si ničeho nevšiml. Jsem s plzeňska, takže můžeme vozy porovnat. Napiš mi do soukromé zprávy
  5. @martasva ja to dopadlo? Byl vadný senzor na zadní nápravě?
  6. @Pepa Kobiela informaci jsem si ověřil v AS a potvrzují, že TSi 140kW má kombinaci přímého i nepřímého vstřikování
  7. A zkoušel si navštívit jiný autorizák?
  8. @LukášCBR správně seřízená světla na problém uvedený od @martasva nepomohou.
  9. Mám stejný problémy, nechal jsem auto kontrolovat a prý je vše v pořádku. Autorizovaný servis mi potvrdil, že se to u těchto světel děje. Pokud jedeme dva dospělí a tři děti bez plného kufru je to dobré, ale pokud naložíme kufr, svítí to dopředu málo.
  10. Potvrzuji, mám sedačky s el. pamětí a také se to cca ve dvou z deseti pokusů nevrátí.
  11. lexaji

    Úpravy SW pro DSG

    Dle webu vypadá TVS slibně. Já mám softverovou úpravu DSG DQ381 - konkrétně zvýseni otáček pro řazení u D režimu od @motorpower a naprostá spokojenost.
  12. lexaji

    Zkušenosti s DSG

    Ahoj, souhlas s @Patrik Baroch + bod 4. je také na servis, protože rozjezdy by měly být plynulé. Pouze když sešlápneš plyn na podlahu, bude patrné řazení doprovázené vždy zatlačením do sedačky.
  13. Cena za mojí výměnu v autorizáku, olej vlastní:
  14. Fundované zprávy jsou na webu stop5g.cz a na dalších alternativnich webech, které jsou v main streamu nazývány jako dezinformační a fake. Samozřejmě se na těchto webech také píše, že USA, frakce deep state, která stojí proti Trumpovi, pomocí zbraní 5G a náloži v patě budovy WTC zbourala. Proč? Aby mohli pod rouškou terorizmu nastolit kontroly na letištích a začít sledovat pohyby osob s konečným cilem všechny lidi očipovat, k čemuž má sloužit i coronavir. Už říkají, že pracují na vakcíně a s vakcínou nám šoupnou i čip.
  15. Ano, říkají, že je to v testovací fázi a taky jsem tomu chtěl věřit, ale ve skutečnosti už to jede. Mám kancelář u náměstí v Plzni a od pondělka v ní nemůžu být. 5G tam vesele frčí a dokonce i kolega, co všechny "alternativní" názory ignoruje a považuje za nesmysly mi dnes potvrdil, že je nabuzený, v noci doma místo spaní kouká na telku. Jenže to je otázka času, kdy se u něho projeví nemoc z ozáření. Např. 5G nabízí nový operátor, kde se múžete připojit zjistíte z www.5gvevzduchu.cz . Všechna velká lyžařská střediska v Rakousku i Itálii byla potichu vybavena vysilači 5g, proto ti nemocní lyžaři. Je otázka času, kdy začnou lidi např. v Plzni padat, no bude to mazec, bohužel
  16. Sorry, že vám vstupuji do diskuze o rouškách, ale chci vám to napsat. Vite vůbec, že tady nejde o virus, ale o následky 5G? Virus je jen zástěrka, sice ano nějaký nově vyšlechtěný na nás rozprášili, ale agresivně reakuje právě v 5G záření. Dokud se 5G nevypne, nemocných bude přibývat, protože příznaky jsou stejné jako u ozářených lidí ve Fukušimě a Černobilu, akorát tady je to pomalejší. 5G je pulsní pole, které zabíjí vše živé. Odborníci, kteří na to poukazují jsou systematicky umlčováni.
  17. V Plzni už jsem to také řešil, také lístek za stěračem a policie mi sdělila, že to zatím dodatečně nevymáhá. Strážník, co to dá za stěrač, pořídí fotku auta s výzvou, a když se řidič ve lhůtě nedostaví na služebnu, uloží to do složky s vozem. Při první příležitosti to každému přičtou.
  18. Sice nevím odkud si, ale zkus se zeptat v Porsche České Budějovice. Já jezdím do Porsche Plzeň, olej vždy vlastní a v pohodě.
  19. Máte již zkušenosti s chipováním 2,0 Tsi 140 kW verze? Jakou může mít motor výkonovou rezervu bez dalších úprav ve spojení s DSG?
  20. Můžeš sem hodit zkušenost, jak se ti po natankování motor jevil?
  21. lexaji

    Výběr motoru

    Otázka je, jaký budeš mít měsíční nájezd km a co u tebe znamená, aby mě nesežrala. Konkrétní spotřeby u jednotlivých motorů jsou známé, spíš je to o osobních preferencích. Auto budeš pořizovat ojeté?
  22. Mám O3 FL, ve výbavě L&K, tedy Amundsen a Canton. Je toto auto nějak vytlumeno proti ostatním výbavám? Po roce a půl používání mi zatím nic nevrže, tak to nechci rozebírat, ale pohrávám si s myšlenkou na vytlumení kufru.
  23. Vzhledem k tomu, že mě baví vaše diskuze, poslal jsem hlas ?
  24. Pár dvoulitrů jezdí pouze s předohrabem, ze začátku je tak nabízeli ?
×
×
  • Vytvořit nový...