Přejít na obsah

Dreamz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Dreamz

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Ahoj, Mám problém s multimediální řídicí jednotkou, když je zima tak se prostě rádio nenačte, když jsem to vzal do autorizáku nabídli mi novou za 60 000, né děkuji. A aby toho nebylo málo, tak mi to nějak posrali a vyskočilo mi tam ochrana komponent takže je Radio nepoužitelné i v létě. Vím že se to dá odblokovat v autorizáku taky to plánuju, ale napadlo mě koupit android Radio speciálně pro Octavii 3. Ale bojím se že mi tam nepůjde dodatková výbava jako je například Canton, tempomat atd... co myslíte jaké je nejlepší řešení ? Popřípadě dá se ta jednotka opravit ?
  2. Děkuji. A jeste neco, padne zkosený volant s Kodiaqa RS do Octavie 3 před FL ?
  3. Dobrý den chci se zeptat mám multifunkční volant triramený dsg a chtěl byxh ho vyměnit za sportovní zkosený rs, ale všiml jsem si že má jiné rozpoložení tlačítek, voice má nalevo zatímco já ho mám na pravo, není problém přehodit do nového volantu tlacitka ze starého ? Dekuji.
  4. Tak jsem ho objednal tak jsem zvědavý, samozřejmě nečekám že to nějak výrazně změní zvuk ale měl by být o poznání hlubší.
  5. Nikdo nic ? A co říkáte na sportovní filtr od K&N, má nějaký podíl na zvuku?
  6. Martin bednář Teď se bavím o 1.6 od škodovky a jak už jsem psal nechci nic co bude řvát jako kráva, mám udělenou octavii do sportovního vzhledu a rád bych to podtrhl nějakým hezkým zvukem, nic hrozného jen něco příjemného, a věř mi že taky neholduji vyfukům které by se daly vyfistovat.
  7. Nějaký návod jak ho přehrát? Dělá se to stejně jako aktualizace map ? Tudiz stažení nějakého souboru a preinstalace ?
  8. cau, mate nekdo zkusenosti se sportovnimi vyfuky? Prijde mi, ze na 1.8 tsi to auto ma hrozne mizernej zvuk... Nechci zadny rvani na kilometry daleko, ale jen decentni podkresleni, ze to neni zadna 1.6
  9. Dobrý den, cca před měsícem se mi to stalo poprvé, že u kolumbusu se mi načte logo a pak černá obrazovka a na nic neraguje dával jsem za vinu že jsem nechal rosvicene světla asi 30 min pak jsem světla vypnul a nechal auto cca 2 hodiny zamčené a pak už columbus fungoval. Ale teď se mi to stalo znova po jízdě cca 45 min jsem auto zamknul cca na 5 min pak jsem auto znova sedl a zase jen logo a pak černá obrazovka. Nestává se to často ale je to otravné , nevíte co by to mohlo být? Napadla mě baterka, ale to by přeci i špatně startovalo.
  10. Jasný, mě jde jen o to abych ty kola zapsal, a bylo mi sděleno že mi stačí typak-> vyjádření technika na stk-> zapsání.O vyjádření KBA nic nevím, tak hledám tu nejlepší cestu jak na to.
  11. Ale dá se sehnat na stejnorozměrová kola a tím pádem by pak s nima nemusel být problém ne ?
  12. Dobrý den, mám dovezené auto se švýcarska a zjistil jsem že je auto obute na 19"kolech RS Xtreme a potřeboval bych k nim typový list, nemá ho někdo náhodou doma ? Finančně se odměním nebo podle domluvy.
×
×
  • Vytvořit nový...