Přejít na obsah

Jirka65

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Jirka65

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Radost byla předčasná. Dnes ráno to zase nefunguje...
  2. Včera byla aktualizace telefonu A7. Večer jsem to zkoušel a zdá se, že je po problému. Další aktualizace v telefonu jsem zakázal.
  3. Ahoj mám stejný problém radiem SWING. Do aktualizace telefonu Samsung A7 2018 v prosinci 2019 fungovalo HF perfektně, Po aktualizaci mám stejný problém. V autorizovaném servisu mi řekli, že se s tím nedá nic dělat, neměl jsem aktualizovat telefon. Toto téma je taky na: https://forum.skodahome.cz/topic/131119-swing/page/5/#comments
  4. Zkoušel jsem, stále stejný, odpojuje se a připojuje ...
  5. Ne. Zatím nemám čas na znovu nastavení telefonu. Možná o víkendu.
  6. Tak jsem včera navštívil značkový servis. Technik mi poradil, abych si v telefonu obnovil na tovární data ... A celý telefon znova nastavil. V autě mám prý nejnovější software a nic s tím udělat nejde.
  7. To už jsem zkoušel... Taky několik restartů telefonu, hledání dalších aktualizací (zatím není). Zkoušel jiný telefon: Samsung G4 a ten kupodivu funguje normálně. Nejde jenom kombinace můj Rapid a Samsung A7.
  8. Zdravím mám Rapid SB r.v. 7/2018, radio SWING. Do prosince 2019 mi fungovalo radio s telefonem Samsung A7 perfektně. Po aktualizaci androidu se mi BT neustále přihlašuje a odhlašuje. Zkoušel jsem telefon v jiném autě (Octavia III r.v. 2016) a tam je to v pořádku. Setkal se už někdo s něčím podobným ? Umí někdo poradit?
  9. Hledal jsem pod oběma sedačkami a nenašel žádný kryt natož hf jednotku ... Mám Rapid r.v. 7/2018 - tím jsem měl asi začít. Zkoušel jsem párovat starý Samsung G4 a bez problémů.
  10. Hledal jsem pod předními sedačkami a nenašel ...
×
×
  • Vytvořit nový...