Přejít na obsah

čaučau

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení čaučau

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Zatím nejmenší spotřeba. Režim Normal.
  2. Klasické budíky mi vůbec nesedí k novému columbusu, hlavně ten maxidot uprostřed. Interiér s virtual cocpitem působí úplně jinak. Záleží i na tom, jaký vzhled zvolíte. Budíky ve virtual cocpitu mi přijdou moc velké a v kombinaci s mapou se to snad ani nedá použít.
  3. Aha, díky za odpověď. Co tu předtím dával fotky Aleš_BX, tak sem tam viděl satelitní snímky a jestli fotky odpovídají datumu příspěvku, tak služba musela 20. Ledna ještě jít?
  4. Ale já už nic neporovnávám jenom sem chtěl vysvětlit, proč k porovnání vůbec došlo. Jediné, co sem znal byl ručičkový ukazatel, který jak už teď vím neukazuje teplotu oleje.
  5. Docela mě zklamalo, že google earth už nefungují. Prý má škodovka nějaký problém s googlem a satelitní mapy teda nejdou, jedině přes apple car play.
  6. Vím. Právě sem zvyklý na ručičkový ukazatel a nebyl sem si jistý, jestli 104 není moc. Zatím teplota nešla nad 105°, když stojím, tak kolem 100°, při jízdě v normálu 103°.
  7. Jde u virtual cocpit nastavit, aby se při nástupu do auta načetl poslední uložený design budíků? Vždy se ukáže ten první a musím se proklikat až na konec... Díky
  8. Najeto zatím prvních 700km. Chci se zeptat, je normální, aby teplota oleje byla okolo 105°? Předtím sem měl fabii 1.2tsi, kde byla ručička pořád na 90°. Tady už je to digitální a píše mi to třeba po 10min stání 104°. Díky
  9. Takže to nakonec de. Prej akorát není v konfigurátoru, ale jde to přiobjednat tak, jak je to v ceníku (za 1900kč). No je to na hlavu. Kdybych se ho neptal dvakrát, tak by si to ani neověřil a neměl bych to tam. Toho superba sem si konfiguroval a díval se na něj už cca od července a tehdy to tam taky nebylo.
  10. Tak teda ty akustická skla sou v rámci LaK jak už psal Lumír. Co se týče toho ovládání ze zadních sedadel řekl, že se ještě zeptá. Počítám ale teda už s tím, že to úplně oddělali, Škoda
  11. SK už je teda jasné. Zítra se zeptám prodejce, jak je to tady a dám vědět. Doufám, že už je to tam automaticky a neoddělali to úplně. Akustický paket má buď SK navíc, nebo to má CZ už v základu třeba od Style, nebo od LaK jako sunset, na to se zeptám taky.
  12. Na SK konfigurátoru máte ten akustický paket se sunset paketem jako příplatkovou výbavu. CZ má sunset v ceně LaK tak doufám, že to tam třeba je součástí toho sunsetu. To el, nastavení spolujezdce ze zadního sedadla sem tam ale neviděl ani za 0e tak už to asi oddělali všude.
  13. No to je taky řešení. Ona taková situace nastane 1x za rok takže to není nic hrozného. Jenom sem chtěl vědět, jestli to tam bude a pokud ne jestli je možnost to tam přidat dokud ještě můžu. V pondělí zavolám prodejci a zeptám se, jak to teda opravdu je pro ten model 2019. Co tu kolega dával CZ ceník 2018 tak tam je možnost si to připlatit, Tady v aktuálním konfigurátoru to už ale není takže si myslím, že buď už to tam je v základu LaK a nebo to už zrušili, ať už před FL nebo úplně.
  14. Na konfigurátoru to vůbec není to samé akustická skla. Na SK to vidím... Hodí se to např. když se jede na chatu, tak bývá naložené auto a člověk za spolujezdcem si většinou ještě něco dává pod nohy a je dobré, když si tu sedačku může posunout sám jak se mu hodí. Za 0€ nebo klidně i těch 1700kč bych to tam určitě chtěl.
×
×
  • Vytvořit nový...