Přejít na obsah

domingoPT

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli domingoPT

  • Narozeniny 29. Srpen

Návštěvy profilu

994 zobrazení profilu

Oznámení domingoPT

  1. Ano, to vše funguje. Přijde mi, že se to snad děje když je venku sychravo, fouká vítr. Potom je celý den klid. Zkusím ještě vyměnit klíčky a případně vyresetuji nastavení zamykání v infotainmentu.
  2. Zdravím vespolek, Mám dotaz ohledně zamykání dveří. Poslední dobou pozoruji, že se mi samovolně zamyká auto. Není to pravidelně, ale cca jednou za měsíc se něco podobného objeví. Třeba modelová situace dnes na čerpací stanici - přijedu, otevřu, zavřu dveře ridiče a jdu ke stojanu, jakmile otevřu víko nádrže tak se mi auto zamkne. Potom otevřu klíčkem a začíná spletité kolo odemykání a zamykání auta. Neplatí to jenom s otevřením víčka nádrže, kdysi jsem tohle pozoroval i s kufrem. Stalo se někomu něco podobného? Mám r.v. 2017 / Kessy (v klíčku jsem baterii měnil). Díky za Vaše poznatky.
  3. Zdravím škodováci, tak mi taky začal vrzat spojkový pedál. Můžete mě prosím nasměrovat, kam bych měl stříknout silik. olej nebo vazelínu? Aniž bych musel něco montovat? Díky moc za tipy a triky! :))
  4. Ahoj škodováci, chci se Vás optat na střešní nosič. Vrátí se zpět gumové těsnění ve dveřích do původního tvaru, po sundání nosníku? Po cca měsíci vození na autě? :))
  5. Ahoj Škodováci, rád bych znal Váš názor. Sundaval jsem deflektory oken (po zkušenosti už je dávat na auto nebudu ) a zjistil jsem, že vedení okna je deformované, vyboulené. Na pravé straně se dokonce prořízlo, bohužel mojí šikovností a to bolí ještě víc. :D Nevíte kolik stojí výměna tohoto dílu i s prací v AS? Otázka možná druhá... řešil by to vůbec někdo? Mám pocit, že na funkčnost to nemá vliv, protože vlhko nebo rosení v týhle oblasti nepozoruji. Jediný co mě straší je to, že ta prsklina se časem nějak ohne. Díky za názory!
  6. Zdravím! Tak se mi vyrojila první rýha. Nevím teda kde sem k ní přišel, jestli nějaký obrubník třeba? Netuším. Jak byste takový šrám řešili? Korekční tužkou a potom někdy havarijkou? Problém je taky s tím, že korekční tužku na tuhle barvu nedělají, protože je to 9897 Marrone (atypická, pouze k edici kofola), takže to je tak akorát si to nechat namíchat.
  7. domingoPT

    Fotky podvozku

    To mě pobavilo, protože dneska sem s tím štrýchal o led a myslel sem si, že to bude něco takovýho. ?
  8. domingoPT

    Fotky podvozku

    Zdravím pánové, mám dotaz. Nevíte k čemu slouží tohle plastový lízátko pod motorem? Je to nějaká kontrola výšky, která chrání součástky za? Díky za info!
  9. Jo, teplotu oleje sem též sledoval a ta vypadala v pohodě. Jo zima, nepřestává mě překvapovat. ?
  10. Díky za odpovědi! Možná sem tedy i tento jev podpořil tím, že sem zapnul klimatizaci ihned po startu, což je moje chybka.
  11. Zdravím, Jsem čerstvě majitelem Fabie III a v těchto zimních dnech sem přišel na jednu zajímavou věc. Jdu z práce, nastartuji a jedu.. je venku kolem -5°C, ručička ukazatele chladící kapaliny jde k 90°C a po chvilce jízdy z kopce a bez plynu spadne ručička cca o 30°C dolu. Po delší jízdě se ručička zase dostane k 90 a potom už se drží. Je to běžná věc u Fábky? Je to dané vlivem proudění chladného vzduchu? Auto má nalétáno 25 tisíc. Pokud je to hloupá otázka, tak se omlouvám. Škodovku mám prvně, celkově u koncernu sem poprvé. ?
×
×
  • Vytvořit nový...