Přejít na obsah

Petr OII Combi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Petr OII Combi

  1. Je někde k dispozici návod-video opravy pojistkové skříně v motorovém prostoru?
  2. Vše doporučované přečteno, spínač světel bohužel nemám jak prověřit (proklemovat přívod-odvod) - nemám schéma, ale nechce se mi věřit, že je tam samostaný kontakt, jen pro každé potkávací světlo. Jediné co na autě nesvítí, je totiž právě pravé přední potkávací světlo. Pojistky pro světla nejsou popsané v brožuře ani nikde na netu. To je jen nějaká centrální pojistka na všechna světla?
  3. Nesvítí mně PP potkávací světlo, kde najdu pojistku? Žárovka vyměněna. Dík za rady. OII combi 2005 1.6 1Z5 BGU
  4. V menu rádia se to to dá nastavit a také pokud zařadím zpátečku a zobrazí se kamera, tak přidržím prst na obrazovce a zobrazí se také nastavené barev, čar i zap-vyp.
  5. Jakou verzi programu mě doporučíte pro Octavii combi II 1.6. 75kW r.v.2005? Děkuji!
  6. Jak se demontují vnitřní plastové prahy? Nebo jsi to pod ně jen namáčkl?
  7. Zdravím všechny. Dnes jsem se konečně rozhoupal dodělat couvací kameru k číňanovi. Kameru mám v madle kufru. Kabely jsem protáhl přes "brko" (fakt opruz) k levé zadní svítilně a k ramenu spolujezdce za řidičem. Když sklopím sedačku za řidičem, tak tam ještě zůstane u kastle kousek sedačky, za kterou jde svazek dolu k prahům. Zde mám vyvedeno video. Jak oddělám zbytek toho tapce, abych se dostal se svazkem dolů k prahům? Jak oddělám plastové kryty prahů, abych protáhl kabel k řidičovi a dále k rádiu? Nebo mám jít pod sedačkama k prostřední konzole k rádiu? Dík za všechny rady.
  8. Od podzimu jsem vlastníkem vozu 1.6 MPI . Už tehdy jsem si všimnul, že ukazatel teploty na palubce nepřeleze 60°C. Zkoušel jsem topení a nic moc. Teď, když tak mrzne, je v autě docela chladno. Na palubce lehce přes 50°C. Je to vlastnost tohoto auta, nebo závada? Stačí vyměnit termostat na motoru, nebo je problém někde jinde? Děkuji za Vaše rady.
×
×
  • Vytvořit nový...