Přejít na obsah

Barenasparena

Uživatel
  • Počet příspěvků

    279
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    4

Vše zveřejněné uživatelem Barenasparena

  1. Bohužel taktéž nedojedu, malej je přednější přátelé, věřím, že to pochopíte. 🤍
  2. Stalo se mi u firemní fabči, 1.0 tsi 70 kW převzato 27.12.2022 najeto 13k začalo to blbout jen občas, poté se to čím dál více opakovalo až to dělalo nonstop. Hodila jsem to do autorizáku, garanční oprava-celá ptáčka letěla-upalené drátky či co, dle servisního poradce poslední dobou běžná oprava a nemoc posledních fabii-očividně ne jen těch posledních :D
  3. Ahoj, POZOR změna času, sraz se koná až v 17 h z osobních důvodů, místo zůstává stejné ! ! !
  4. Aktuální seznam Barenasparena Pawouk Ondra16V Bikes ExecutedDonut Stanmar Milanxx někdo další?
  5. Ahoj, Jelikož to tady umřelo, rozhodla jsem se to tu oživit. Tímto bych Vás chtěla oficiálně pozvat na sraz přátel Škodovek v Brně dne 15.4. Ve 17 h na parkovišti u restaurace La Patas (U Leskavy 39)
  6. A kdy dáme další sraz ? 😊 já něco navrhovala, aby mi to vyšlo skrze práci, jelikož bych Vás ráda viděla a zase pokecala, ale nevím co ostatní. 🤷🏻‍♀️
  7. Barču též s otazníkem, zastupuju nadřízenou tak uvidíme jestli se z toho nepo💩 do soboty 😂
  8. Zdravím kluci, chci se zeptat jaká je maximální délka spací plochy? Jde mi o to jestli se mi tam vleze 180 Cm vysoký človíček :)
  9. Zdravím vás všechny, tak který datum? co @filippatrik můžeš jeden z datumu? ☺️☺️
  10. Zdravím, při posledním sraze v olmiku, nás tak napadlo, co opět změnit lokaci dalšího srazu (Kunčice pod Ondřejníkem), @Ondra16V ví více než já, je tam prý fajn hospůdka, s parkováním prý horší, ale to při posledních počtech asi moc nevadí. Samozřejmě bude vše záviset na situaci ohledně covidu, ale víte jak, štěstí přeje připraveným. Takže co by jste řekli na listopad, dejme tomu 7.11. či 14.11. ?
  11. Zdravím, tak dneska asi beze mě. Trčím na D1 dvě nehody mám před sebou. Sanitka přijela teprve před chvíli. Takže doufám, že máte lepší cestu než já.
  12. @Martab no počkej já už to mám skoro 3 měsíce na sucháčích ??? špatně si všímáš Doris ?
×
×
  • Vytvořit nový...