Přejít na obsah

kmacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kmacek

  1. Půjde do servisu no, ať se na to podívá někdo kdo tomu pořádně rozumí.
  2. To jsem teď zkusil. Už to tam před pár měsícema bylo ale to tam byl tuším že inaplausible signal nebo něco takovýho pak tam dlouho nic nebylo a teď jsem to tam viděl. Podívám se zítra až s tím pojedu. Může to být tím čidlem?
  3. Tady je screen z VCDS Psal mi to i ten co mi to dělal, ať se na to podívám a a že jim to tam někdy mám nechat. Ale ta hodnota je v pohodě ne?
  4. Tak jsem zkoušel VAG a mám tam čidlo VAČky 19464 - Camshaft Position Sensor (G40): Signal Out of Range P3008 - 00-00 - - mohlo by to s tím souviset?
  5. No zkoušel jsem, jestli se tím situace nezlepší. Nezlepšila. Asi začnem od toho starteru, pokud někdo něco ještě neporadí. díky :)
  6. Projevuje se to právěže u studených. Za tepla v pohodě úplně. Ještě jsem se tady a různě po internetu dočetl, že by to mohl být starter.. baterka je ok. Cituji Přikládám video, když mohlo být tak -5, možná -6 stupňů.
  7. Ahoj, je to můj první dotaz tady, tak snad se to smí, nemám úplně Fabii, mám Ibizu s motorem 1.4 TDI BNV, ty auta jsou si dost podobný tak se zkusím zeptat tady, je to tady asi nejaktivnější, jak tak koukám. Při startu mi auto celé fakt hodně škubne, uvnitř to je skoro jak rána. Teď jsem to viděl, s otevřenou kapotou a motor sebou dost škubne. Je to hlavně u studených startů, při teplém ten motor startuje fakt úplně na brnk, takže sebou asi ani škubnout nestihne. Rozvody jsou měněné nedávno. Mohly by to být silentbloky motoru? Popř. které? nebo všechny? Díky moc za každou odpověď.
  8. Pokud se to smí, tak bych přidal poznatek s Ibizou se stejným motorem. Zvuk přesně seděl jako na videu. Vyměněná spojka a je už 3 měsíce klid. Bylo mi řečeno, že to dělají ty tlumící pružiny na lamele. Obložení bylo OK. Celkově ta výměna spojky hodně pomohla, zmizely podivný vibrace do pedálů a daleko lépe se to rozjíždí. Doporučuju :)
×
×
  • Vytvořit nový...