Přejít na obsah

BPetr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení BPetr

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jo, dělají to silentbloky předních ramen. Mě to dělá na 1.6, 77kw. Projeví se to pouze při jízdě na 1 a vypozorovat jsem, že to dělá pokud je teplo, v chladu to neudělá skoro nic. Tedka jsem vrzal 14 dní a už třetí den je klid, zatím to neřeším.
  2. Že by špatný přísun paliva - vstřiky? Nebo žhavení?
  3. mchal 2009: Zatím jsem na to najel nějakých 900km většinou po dálnici a zatím si to stále sedá, jde poznat, že už o něco málo více. Občas zkusím přibrzdit ručkou, je to lepší. Pro příště vím. Myslím, že kdybych jezdil třeba s více lidma a naložený kufrem, obrzdí se to dříve, jezdím sám a po dálnici, takže toho brždění moc není jak na okreskách.
  4. Marian.marcin No byla to blbost, tedka uz vim, ze menit kotouce zaroven s deskama.
  5. Livebomb: Ty kotouče se sjížděly rovnoměrně na starých destičkách. Ted jsem dal nové desky a od té doby se kotouče sjíždí jeden tak na 85% a druhý tak na 60%. Zajedu s tím asi do jiného servisu, aby to posoudili.
  6. Zdravím chlapi. Chci se zeptat, jestli je normální, že po výměně zadních brzdových desek Brembo v neoriginálním servise jsou obržděné kotouče jenom z půlky? Najel jsem na ty nové desky 650km, (500 po dálnici) ale příjde mi divné, že nejsou ještě zajeté. Chápu, že si nové destičky musí na starý kotouče sednout, ale bojím se, že se ty kotouče budou brousit jen napůl a pak se to už nesrovná. V servise mi řekl, že pokud jezdím převážně po dálnici s nezatíženým autem, že si to sedne třeba až po 2500km. Nezdá se mi to. Díky za rady.
  7. Auto jsem koupil od prvního majitele, počet km sedí s elektronickou servisní knížkou a fakturami ze servisů. Trhliny nebyly nijak extra velké, ale byly tam,což mě docela překvapilo, nevím jak by to vypadalo třeba při 180.
  8. Zdravím Vás, včera jsem nechával kompletně vyměnit rozvody + vodní pumpu + řemen a napínák alternátorovýho řemene. Musím říct, že rozvody teda nic moc, v prosinci začlo pískání od rozvodového řemen. Rozvodový řemen po vytažení nevypadal zrovna hezky, byly na něm celkem prasklinky. Vodní pumpa byla už načnutá taky, měla jemný úniky. Najeto na staré rozvody 133tis. Pískání se už neprojevuje.
  9. Zdravím chlapi, setkal se někdo s tímto divným zvukem? Natáčeno napřed pod levým středovým sloupkem u podvozku a pak i na druhé straně. Je to takový sršení, drnčení, jako kdyby něco někde ucházelo. Dělá to pokud je auto zahřáté a pokud přijedu, zdechnu, dělá to ještě tak sekundu a pak nic. Nastartuju a nedělá to. Díky za reakce. abc.m4a
  10. Zdravím chlapi, to popískávání mi dělá také na OIII 1.6, dělá to nepravidelně, 3x jo, 1x ne ale pouze u studeného motoru. Měl jsem to na noc v servise a ráno mi volali, že nic nepískalo, že to může být cokoliv, kladky, řemen, pumpa... V pondělí jedu znova na servis přes noc, aby to ráno zkusili. Docela mě to sere a dost dobře nevím, jestli tím něco neposeru, když s tím budu jezdit dál.
×
×
  • Vytvořit nový...