Přejít na obsah

graun

Uživatel
  • Počet příspěvků

    187
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

2 672 zobrazení profilu

Oznámení graun

  1. graun

    Stěrače

    A to Ti příjde normální dát za auto 3/4 míče a dostaneš takový 💩? Ať jdou s takovou kvalitou někam do zádele.
  2. graun

    Stěrače

    Tak zrovna u Karoqa jsem měl stěrače na hovno od počátku a musel je vyměnit hned po roce. Dokonce jsem zjistil, že měly ramínka špatně nastavenou "geometrii" a seřizoval jsem si to sám pomocí přípravku. Po tom už to bylo ok. Auto byl služebák a ten servis na moje požadavky moc nereagoval. Na kameře jsem viděl jakým způsobem zjištoval stav. Těsně předtím než mi měl přivézt auto zpátky ze servisu, tak párkrát prostříkal čelní okno, párkrát setřel a usoudil, že to je ok. Proto jsem to řešil sám bez těch chytráků. Video je po 10měsících používání. Jezdila s tím hlavně přítelkyně, myslela si, že to je tak normální. Jak jsem do toho sedl já, tak jsem myslel, že vyletím z kůže. VID_20191005_103623.mp4
  3. Já to mám napojené standartní velikostí rozbočovače pojistky a funguje to. Není třeba nic extra tahat. Spíná to kameru po otočení klíčku, vypne po vytažení ze zapalování.
  4. graun

    Koupe ojete OIII

    Chacha...tak jak která leasingovka. Já jsem po 3 letech končil s Karoqem (2.0TDI 110kW, 7DSG, 4x4, najeto pouze 35tis km, pouze já) a ptal se na cenu odkupu a řekli mi 698tis Kč. Tak mi spadla čelist. Přitom nákup byl za 751tis. Od firmy dostali přes 450tis na splátkách, takže tam měli vývar přes 300k na autě. Tehdy při výběru specifikace mě několikrát odmítly s tím, že musím ubrat na výbavě kvůli dieselu, že to má nižší výkup...pche, přitom se po 3 letech situace otočila a hezky se napakovali. A těch aut tady jezdí více... Takže není to vždy pravidlem, že by měla leasingovka dost (co byste chtěli po BL).
  5. @Redfishnevím co máš za auto (v mobilu nevidím sekci), ale je to úplně jednoduché. U O3 vycvakneš ten kryt u řadičky a pak i ty tlačítka. Pak se kabely rozpojí a mezi ně vloží ten modul. Čínan ještě přiložil plastové páčidlo, které tu operaci usnadní. I když jde to i bez toho. U F3 se to vkládá na ovládač světel.
  6. @KentPokud pro Tebe není necelých 6stovek moc, tak doporučuji zakoupit paměťový modul (aliexpress), který máš za pár minut nainstalovaný. Funguje to super, aniž bys pak laboroval nad kodováním. Když to vypneš je to vypnuté, když to zapneš, tak to zase funguje. Mám to na dvou autech.
  7. @hamounKdybys to neměl dodnes vyřešeno, tak je potřeba udělat soft reset jednotky světel (tovární nastavení světel v menu rádia). Pak to bude fungovat.
  8. Škoda, že jsi to nezmínil dříve. Mohl si mi ušetřit hodinu bádání a nepříjemných otázek ženy, co tam tak dlouho zase dělám 😁
  9. To vím naprosto přesně. Koupíš si za 5tis Kč CD se 3 klíči, které Ti v ŠA servisu aktivují a pak to pojede. Tak mi to dělali ve Fabii na Amundsenu. Ale možná umí někdo jiný postup.
  10. Tak jsem provedl update, ale bylo potřeba udělat změnu v jednotce - nastavit nový kód. Jinak tam vyskakovala chyba 1555 v jednotce 5F, kterou nešlo vymazat. Postupoval jsem podle instrukcí na http://mib-helper.com/im-so-xory/ Nyní tam je už release 1440. Trvalo to cca 10minut. Díky za informace.
  11. Nevím, zda tam máš v položce Displej možnost výběru, zda dlaždice nebo horizontální ikony (karusel)?
  12. @Krostadíky za rychlou odpověď. Vyzkouším to podle postupu, který si uvedl výše. Btw trvá to taky tak dlouho jako update navig.podkladů (hodinu)? Sice tam není tolik dat (verze 1440 cca 2.3GB vs. mapy 27GB), ale ať vím jak dlouho to bude.
  13. Nevšiml sis jak dělali kontrolu těsnosti? Pokud tam dávali kontrastní látku a důkladně to nekontrolovali pomocí UV lampy, tak to je k ničemu. Ta netěsnost už je hodně velká, když unikla skoro celá náplň, za tak krátkou chvíli. Potenciální zdroje - netěsné spoje, zaseklý nebo netěsný plnicí ventil, tlakové/teplotní spínače, poškozený kondenzátor nebo dehydrátor (po nehodě), atd....chce to pořádně analyzovat. Je nutno stále otravovat servis a žádat opravu.
  14. graun

    Barva třmenů

    Mám stejnou barvu auta a budu to natírat stříbrným hammeritem. Vzadu mám bubny a chci ty rezavé hnusy alespoň zušlechtit. Ten hammerit jsem už použil na více autech a vždy to vydrželo. Stačí na to malá piksla. Okartáčovat, odmastit a jednou natřít.
×
×
  • Vytvořit nový...