Přejít na obsah

schimicz

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení schimicz

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

10

Popularita

  1. Má někdo podobný problém? Samo od sebe se mi rozsvěcuje stropní světlo zadních sedadel, střídavě různě pravá nebo levá LED, rozsvěcuje se, pohasíná a celé to trvá tak 20 minut od začátku jízdy. Pak to přestane :) Je to celkem nepříjemné, při pravidelném servisu přehráli FW snad všeho a říkají, že závada je odstraněna....což samozřejmně není. Takže jsem teď světlo celé odpojil, protože je to fakt otravné :)
  2. Carista 4.1-beta 6 + LP bez problémů. Dnes konečně nastaveno rozsvícení zadních obrysových světel při denním svícení bez použití Scandinavian modu. Octavia 3 2017 FL, full-led Use left inner taillight as daytime running light Use right inner taillight as daytime running light Takže svítí vepředu bílé proužky bez těch řas jako při normálním denním svícení. Vzadu svítí jen červené koncové, nesvítí osvětlení RZ. Na ovladači světel v poloze AUTO se rozsvěcuje symbol obrysových světel podle toho zda svítí či nesvítí potkávací světla. Při Scandinavian DRL svitily vepředu i řasy, vzadu osvětlení RZ a na ovladači symbol svítil trvale bez ohledu na to zda automatika zapla tlumené. Třeba tenhle tip někdo použije.
  3. Sklápění pravého zrcátka jsem nastavil, ale sklopí se jen o kousek dolů a nejde nastavit na vlastní polohu sklopení. Prostě jen sjede kousek když jsem v R a vrátí se zpět o ten samý kousek když jsem v P. V Carista je i možnost zapnout zapamatování si polohy pravého zrcátka při zařazené zpatecce. Toto nastavení má dva kroky. Po aktivaci této volby ale sklápění nefunguje vůbec. Nemám paměť sedaček, nemám sklápěcí zrcátka, mám O3 FL DSG.
  4. Záleží na výbavě. Mám facelift O3 Style s FullLED ale nemám koupený balíček "Přední mlhové světlomety / s přisvěcováním při odbočování" za 2500 Kč, takže mi nejde nastavit corner pro mlhovky. Ale celkem dobře svítí do stran ty boční led v hlavních světlometech, které svítí do 50kmh a reagují i na natočení volantu. Při zastavení vozu pohasnou.
  5. No hledám to nastavení zpoždění ostriku předního okna a také to teď nemohu nalézt. Zkusím nainstalovat starší verzi Carista. Buď jsem tak blbej nebo to zmizelo ? Achjo, omlouvám se za matení.
  6. Upravil jsem svoje příspěvky s přesným textem položek v Carista.
  7. Carista 3.8 beta 13 Octavia 3 FL 2017 2.0 DSG LED Nastavení ostřikovačů světlometů Sekce Other: Headlight washer activation time = 600 MS Headlight washer activation delay = 2500 MS Activate headlight washers once every ... times the windshield washer is used = 1 ---------------------------------- V cariste jsem si nastavil Interval omývání světlometů: každé 1. použití ostřikovačů Zpoždění: 2500 ms Délka: 600 ms Pokud normálně krátce stisknu páčku ostřikovače, omývám jen okno. Pokud držím déle jak 2500ms tak se mi omyjí i světla dvěmi výstřiky 600ms dlouhými. Nastavení zpoždění ostřikovačů okna -------------------------------------- Normálně když jsem dal ostrikovat tak se nejprve nasucho rozjely stěrače a po chvilce začaly stříkat ostřikovače. Zkrácením zpoždění na 0ms začnou po stisku páčky hned stříkat ostřikovače na okno a pak jdou stěrače už na mokré okno. (Přesné názvy položek v Carista doplním do příspěvku za chvíli, nemám teď mobil s androidem a caristou u sebe) Třeba někomu pomůže, vyzkouším další věci a napíšu chování.
  8. Carista 3.8 beta 13 Octavia 3 FL 2017 2.0 DSG LED Zrušení start/stop Disable auto start/stop system (method A) = YES (12.1V LIMIT) Default NO (7.6V LIMIT) -------------------------- - metoda A, 12,1V - funkční, tlačítko zhasnuté, infotainment píše nedostupnost z důvody vysoké potřeby energie pro vozidlo, na multidotu se při zastavení zobrazí přeškrtnutý symbol a při jízdě zase mizí. Takže za mě spokojenost. Denní svícení - svit i zadních obrysových a předních parkovacích Scandinavian DRL: daytime running lights activate taillights (and parking lights for US/Canada) = YES --------------------------------------- - mám full LED takže v cariste pouze zapnout skandinávský rezim. - vpředu: normálně při denním svícení svítí silným jasem jen vodorovné pruhy, po zapnutí k nim svítí i parkovací tzn. ty tenké proužky uvnitř svítidel. Automatické zapínání potkávacích světel funguje normálně, vodorovné pruhy pohasnou na 50% a rozsvítí se hlavní LED. - vzadu: normálně nesvítí nic, po aktivaci červené led obrysových světel a osvětlení SPZ - Uvnitř: normálně v režimu Auto šlo podle symbolu parkovacích světel poznat, zda automatika přepla z denního na tlumená + parkovací. Nyní po aktivaci vlastně svítí stále parkovací k dennímu takže i symbol v přepínači svítí stále. Dokud není tma, nepoznáte zda svítite denním nebo normálním.
×
×
  • Vytvořit nový...