Přejít na obsah

brk

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení brk

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. brk

    Smartgate

    Funguje vám ještě ten SmartGate nějak? Škodovka kolem Vánoc sloučila své aplikace do jedné MyŠKODA, viz. třeba https://www.auto.cz/skoda-sloucila-vsechny-ridicske-aplikace-do-myskoda-137301 , ale jak jsem to chtěl včera vyzkoušet, tak se to netvářilo, že by to SmartGate ještě podporovalo. Nenašel jsem ani v Google Play žádnou náhradu. Před pár měsíci jsem vyměnil telefon a ty předchozí verze jsem tam tam tenkrát nenainstaloval.
  2. brk

    Smartgate

    Takže to mám taky v autě. Montáž v autorizáku cca 1600, tak jak říkali. I s jednotkou tedy těch 1900 Kč s DPH. Jelikož dnes napadlo asi 20 cm sněhu během krátké doby a klouzalo to jak prase, tak jsem akorát chvíli postál před domem a spárovat to s telefonem. Nějaké záznamy z jízdy jsem zatím nezkoušel. První dojem WTF. To že to umí, zobrazit jestli mi svítí dálkové, potkávací světla a podobné půoviny mě absolutně nezajímá. Na to nepotřebuji telefon. Ve výběru widgetu byly i zajímavější věci jako teplota chladící kapaliny, hladina chladící kapaliny, hladina oleje, tlak oleje, ..., ale to nedělá nic. Možná se to rozsvítí ve chvíli, kdy nemam olej a vodu v chladiči, ale to zvládne i kontrolka na palubní desce. Prostě WTF. Je vidět, že to má i Škodovka jako těžce mrtvou záležitost. Hlavní aplikace SmartGate odkazuje na již neexistující aplikace typu Motorsound - "Aplikace slouží k napodobení různých zvuků motorů během jízdy". Totální půovina, která asi nikomu chybět nebude. Škoda Drive - "Sledujte efektivitu vaši jízdy a naučte se řídit správě a šetrně s aplikací ...". Ok, tahle aplikace by už možná smysl mít mohla, ale v Google Play už není. Škodovce to už nestojí ani za to, aby nechala odstranit mrtvé odkazy z hlavní aplikace. Zatím spíše lituji, že jsem si kvůli tomu vůbec nechal hrabat do auta, protože to vypadá jako naprosto zbytečná kravina.
  3. brk

    Smartgate

    Jak se to dělá, kde se to dává? Je třeba kvůli tomu odmontovat palubku? Mám kolem palubní desky tažené kabelky ke kameře, tak ať vím, či to předem hodit pryč, než to dám do servisu.
  4. brk

    Smartgate

    Na příští týden jsem objednaný na montáž do servisu, tak jsem zvědavý, jestli to k něčemu bude.
  5. brk

    Smartgate

    Tak už je to zase zpátky v nabídce.
  6. brk

    Smartgate

    Díval jsem se, ale už to není ono. Když k tomu přičtu poštovné, tak to je skoro 2x dražší, než kdybych si to koupil tenkrát přímo u Škodovky a nechal poslat do servisu, kde by to montovali. Jsem teď na ně docela na... a nemám chuť jim nechat vydělat za tu montáž. Můžu zajet do jiného servisu, ale zatím se držím toho, ať na to auto sahají jen jedni, i když nevím, jestli dělám dobře. Jednou mě nechali odjet na nevyvážených kolech. "My jsme čekali, že to bude dobré, když to bylo nové nepoužité kolo z fabriky". Když jsem přecházel u oleje na pevný interval, tak jsem tam s tím autem byl 3x a trvalo to rok, než to srovnali. Když jsem odjížděl, tak to psalo servis za 0 dnů. OK pevný interval 0=365, zítra to nebylo bude dobré. Špatná úvaha. Zajel jsem tam s tím znovu, něco s tím udělali, ale tak na půl. Olej to počítalo dobře, ale čas do pravidelné prohlídky ne, nebo naopak. Už se nepamatuji. Za pár týdnů se to zase rozsypalo celé a začalo to řvát hned při zasunutí klíčku. Na třetí pokus flashli řídící jednotku a začalo to počítat dobře, ale všechno to už bylo o cca měsíc posunuté, protože už tam nemohli napsat zpětně správný čas a km. To se srovnalo až po roce při další výměně oleje. Autorizák, ale problémy jak u garážmístra.
  7. brk

    Smartgate

    A já to mám asi taky vyřešené. Autorizáku trvalo přes tři pracovní dny, než mi odpověděli na jednoduchou otázku a za tu dobu se cenovka vrátila do normálu, takže nic. Pánové mě jen utvrzují v tom, že další auto už Škodovka nejspíš nebude.
  8. brk

    Smartgate

    Tak já se tedy zeptal a bylo mi řečeno 2 hodiny práce po 800 Kč, takže montáž 1600 Kč s DPH.
  9. brk

    Smartgate

    Nezjišťovali jste někdo, kolik by si za tu montáž řekl autorizák? Jak jsem si pročetl tuhle diskusi, tak s tím nemám moc chuť experimentovat. Uvažuji, že bych to vrazil do Yeti 2015 a 2016.
×
×
  • Vytvořit nový...