Přejít na obsah

MaddDogg

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem MaddDogg

  1. Pokud se nepletu maximální odběr je 150 W a to telefon ani zdaleka nedá, je to udělané na dobíjení notebooku.
  2. Moje zkušenost je taková že je spínač v poloze "AUTO" a zapnu stěrače na "cyklovač" AKA dešťový senzor a po zhruba 20-30 sekundách pokud poprchává tak sepnout hlavní světla pokud opravdu prší tak někdy i okamžitě po jednom setření skla.
  3. Včera proběhla aktualizace na iOS a jízdní data už fungují a appka nezamrzává.
  4. Mám stejný problém s iPhone verzí, nezbývá doufat než že to opraví v příštím updatu. (nečekám že to tak bude)
  5. Já mám L&K 206 kw rv. 08/2017 a klapky tam jsou.
  6. To je naprosto normální že při použití tažného zařízení se asistent vyparkování a sledování mrtvého úhlu vypne je to uvedené i v příručce k autu "Pokud je do zásuvky tažného zařízení zapojený přívěs nebo jiné příslušenství, jsou oba systémy nedostupné."
  7. Zdravím, když už se tu řeší chování el. klapek tak nebudu zakládat nové téma a zeptám se zde, chtěl bych vědět jak by se správně měli chovat klapky v různých režimech DCC, jelikož když přepnu na sport tak se klapky uzavřou přičemž na comfort a normal jsou otevřené z logiky věci mi to přijde špatně v návodu nic o klapkách a jejich chování není. Dále bych Vás rád poprosil o radu jak vyřešit toto nekorektní chování. [EDIT] převodovka DSG a zkoušeno na místě při zařazeném stupni P. Děkuji R.V. vozu 08/2017
×
×
  • Vytvořit nový...