Přejít na obsah

Extra2

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Extra2

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Podle internetu, tak to dělají kromě Audi, všechny auta od VAG, které mají tento motor.
  2. Byl to manuál. A jestli to mělo Opf nebo ne to nevím. Ale když se to zahřálo tak to už neškubalo. Já mám lepší věci na práci než vždycky ráno sedět 5 minut v autě a čekat až se to rozehřeje nebo otáčky volnoběhu spadnou na 900.
  3. Tenhle kus salátu mi vyjeli u dealera z gianostiky (je tam ve zkratce napsaný, aby nic nespravovali, že obnova softwaru bude k dispozici v druhém čtvrtletí 2019), aby mě oblbli; byla jsem tam před vánoci než jsem toho "klokana" vyhandlovala za jiné auto jiné značky. Nevěřím jim ani ŠA už ani slovo. Manažer mi řekl, že být mnou, tak si od toho softwaru moc neslibuji, že prý to klidně může být pouze kosmetická "úprava", která nemusí nic vyřešit. A ŠA nic nedělá pokud se neobjeví víc než pět procent problémových aut, že se jim to finančně nevyplatí. Nádhera. A zákazník si může trhnout nohou. Sbohem Škodovko.
  4. Zdravím vás všechny a ráda bych se s vámi chtěla podělit o můj zážitek. Bydlím v Británii již přes dvacet let a začátkem prosince jsme si pořídili nového Karoqa 1.5 tsi, benzín - manuál. Zhruba po dvou dnech jsme si uvědomili, že auto při rozjezdu, když je auto chladný, tak sebou škube a trhá když se zvedá spojka. Také když jste na dvojce, tak při malých rychlostech auto úplně ztratí zničeno nic rychlost a musíte děsně rychle podřadit na jedničku, protože se to obvykle stane když to nejmíň potřebujete. Než jsme auto koupili, chtěli jsme zkušební jízdu v tom autě, které jsme si vybrali. Autorizovany prodejce nám ale řekl stejnou pohádku o tom, jak je ten motor žádaný, proto tam mají zakázáno mít 1.5 tsi manuál jako zkušební auto. Bohužel jsme prodejci uvěřili o tom, jak je to skvělé auto, protože jsme nikdy s nimi problémy neměli. Skončilo to tak, že pár dnů před štědrým dnem jsme auto prodali zpět prodejci. Snažili jsme se ho vrátit zpět, na což máme podle místního zákona právo, a požadovali plné vrácení peněz, ale Škoda toto nepovažuje za vadu nýbrž "charakteristiku" i když nám tu vadu potvrdili jejich mechanici. Od Škody jsme měli pár nových aut a nikdy s nima nebyly problémy, až s tím Karoqem. Se Škodovkou jsme tímto naprosto skončili. O zákazníky jim totiž již vůbec dnes nejde. Jejich přístup k zákazníkům je naprostý hnus.
×
×
  • Vytvořit nový...