Přejít na obsah

Václav Sobala

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Václav Sobala

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdarec všichni, mně se teď při cestě do Chorvatska a zpět stalo totéž..... Cestou tam se mi tato závada vyskytla cca po 2 hodinách jízdy. V servisu Škoda v Hustopečích vypli motor, po chvilce znovu nastartovali a klima jela. Závada se pak projevovala pravidelně cca po hodině až hodině a půl bohužel až do cíle. Během dovolené vše fungovalo (jezdil jsem jen krátké trasy). Po cesto zpět po 2,5 hodinách kaput a už jsem větrání nerozchodil (dokonce se mi zevnitř zamlžovala okna). Větrák jel naplno, ale z výdechů žádný vzduch (ať už na režim Auto či manuální režim, se zapnutou či vypnutou A/C). Dnes opět funkční. Na diagnostice bez závady, mám se stavit až se závada projeví znovu..... Mám preventivně nechat vyměnit to čidlo"snímač teploty výparníku -G308-" (protizámrzové čidlo) a to těsnění (jaké přesně)? Nechci zase dopadnout stejně při příští delší trase.....
  2. Zdravím, v poslední době mě při jízdě delší než 30 min ukrutně bolí zadek z mé sedačky (O3 Scout, vyhřívané sedadlo), takže si myslím, že se něco stalo se sedákem (molitanem) nebo konstrukcí.... Sedák (molitan) jsem vyměnil, ale žádná změna k lepšímu (vyjma nezborcené bočnice). Mechanik mi říkal, že na samotné konstrukci sedačky neviděl žádný problém. Nemáte někdo zkušenost s tím, že by se nějak poškodila konstrukce sedačky nebo že by standardně prodávané náhradní molitanové sedáky byly méně kvalitní než ty z prvovýroby? Děkuji za jakékoliv postřehy.
  3. Zdravím, potřeboval bych na O3 dodělat přední parkovací senzory a dokódovat pár věci (možnost zamčení nastartovaného vozu, sklopení pravého zrcátka při parkování). Bylo by možno se domluvit?

×
×
  • Vytvořit nový...