Přejít na obsah

lesnik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení lesnik

Bažant

Bažant (2/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Měnil za sedáky z RS.Celkem jednoduchá věc.Zbyly mi původní molityny ze Stylu,kdyby měl někdo zájem.Najeto jen 10tis.km
  2. Vzhled je věc osobního pohledu.Jsou příjemný na sezení.Zborcené rozhodně nejsou.Pouze je povolený potah sedačky při demontáži airbagu.Jak píšu mají najeto 15tis a jsou ve 100%stavu.Podívej se třeba co stojí nový molitan do podsedáku....
  3. Tak takto vypadají zakázkově upravené přední sedačky, podsedák z RS v alkantaře s výhřevem. Lépe jsou podepřeny stehna,delší podsedák a lepší boční vedení. Jsou k prodeji,najeto cca 15 tis jako nové.
  4. Udělám pár fotek a hodím to sem.
  5. Samotné přečalounění sedáků předních sedadel cca 3500Kč,nové sedáky s prací dalších 3500,to vše v roce 2020.
  6. Já to řešil u čalouníka zakázkovou výměnou sedáku z RS,který je delší a má lepší boční vedení.Přečalounění v alcantře se povedlo a funguje to, sedí se v tom lépe.Teď jsem tedy sehnal nový interier z RS kompletní,takže budou ty původní upravené k prodeji,kdyby měl někdo zájem,najeto cca 15tis.km.
  7. Nemáte někdo zkušenost toto zrcátko použít z Golfu 7 ?
  8. Už jsem to tady popisoval.Všiml jsem si,že mezi chrom.lištami kolem oken a sloupky B a C jsou mezery.Napadlo mě vzít černý kvalitní silikon a opatrně vyplnit je.Když se to udělá dobře neni to k poznání a hlavně znatelně se snížril hluk od proudícího vzduchu ve větších rychlostech.Po přesednuti z Golfu 7 mě ten hluk v Octavce ihned praštil do uší a můžu říct,že po této úpravě již rozdíl nepoznám.Nechapu proč to Škoda nerešila,protože u jiných modelů to umí podstatně lépe.
  9. lesnik

    Hluk v aute

    Drobný zlepšovák- všiml jsem si,že mezi chromovou lištou oken a B a C sloupkem s tím nešťastným klavírním lakem jsou mezery.Podíval jsem se treba na Golf 7 a tam to perfektně těsní.Vzal jsem tedy černý venkovní silikon a opatrně ty mezery vyplnil.Musím tady říct,že jsem okamžtě poznal rozdíl a svištění větru výrazně ustoupilo a ozve se později.Kdyz se to udělá dobře tak není šance poznat,že to tam nemá být.Nebo jinak,mělo by to tak byt už z výroby.
  10. 1.8TSI především na 6 nad 2 tis.ot je slyšet také slabé pískaní,ale až po delsí jízdě
  11. Rád bych vyměnil v mé Oct.sedačky z Golfu 7.Už to tu někdo dělal.Měly by pasovat,jen se obávám elektroniky,chybových hlášek a hlavně funkčnost airbagu.... následných problémů zaruka,pojistění.Originál sedačky jsou no max.průměrné.V Golfu je tohle opravdu jiná liga.Máte někdo zkusenosti,radu?Díky.Připadně bych bral i RS nebo dynamic pokud jsou lepší.
  12. Máte někdo zkušenosti s powerboxem od Racechip nebo DTE systems pro motor 1.8 TSI.Auto je v zaruce,nerad bych o ni přisel.
  13. Ahoj,rad bych se zeptal na vyměnu sedaček z Golfu 7.Rad bych ergoaktiv,ale nejsem si jistý zda vse bude fungovat - vyhrev,airbagy atd.chybove hlašky .Měl si s tim nějaký problem?

  14. Asi Vám moc nepomůžu,ale tohle jsem hodně rešil a hodně mi to vadilo.Bohužel po mnoha pokusech s uložením motoru a odhlučněnim jsem auto prodal.Je to blbá vlastnost,která se kus od kusu projevuje víc nebo mín,ale vždy tam ten hluk ... dunění je.
  15. Nevíte někdo jakou má přesně dsg prevodovku 1.5TSI 4x4?Vim, ze je 7st.ale jestli je to ta suchá 200 nebo něco jineho nevím.
×
×
  • Vytvořit nový...