Přejít na obsah

Hlavi7

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Hlavi7

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. 352000km 2011 RV a predni brzdy nevim, ale podle mechanika neni zatim potreba
  2. Zdravím, Již nějakou dobu mi auto uhýbá na levou stranu. Kola jsem nechal vyvážit a zkontrolovat (letni i zimní) geometrii seřídit, ale vozidlo pořád stejně mírně táhne na levou stranu. Poradíte mi prosím? Děkuji.
  3. Zdravim, Mám takový problem, moje auto je SII 2011 2.0 TDI CR 103kw. Letosni zimu me zacalo zlobit ohrivani motoru, vymenil jsem termostat a nic, vymenil termostat DSG a doslo ke zlepseni. Rano kdyz je pod nulou, tak aby se ohrala kapalina na 90 musim mit zeslabene topeni, pri zapnuti topeni na max teplota zacne klesat. Kdyz je nad nulou tak se motor ohroje hned a hezky, v zime ne. Lonskou zimu vsechno fungovalo jak ma, tak se mi nechce verit ze je to normalni stav tohodle motoru. Dekuji za nazory.
  4. Zdravím, Nedávno mě byl měnen dvouhmotý setrvacník, mám SII 2011 103kw 6st DSG, od té doby mi hučí více převodovka při přeřazování ze 4 na 5 a na 6, ale není to pravidlem, občas to v tom autě zaduní opravdu hodně, nevíte prosím, kde muže být chyba? Mám opravu setrvačníku řešit nějak nebo tento jev může přejít? Od jeho opravy mám najeto asi 1000km. Děkuji za odpovědi.
  5. Zdravím, Nefunguje mi osvětlení sluneční clony u řidiče, pouze u spolujezdce, žárovka i světlo samotné je v pořádku, takže chyba bude asi někde v tom šoupacím spínačni. Nevíte si s tím někdo prosím rady? Děkuji moc za odpovědi.
  6. Dobrý den, Mám SII r.v. 2011 se Sound System. Nemám moc zvukový sluch a nejsem schopen si sám pomocí táhel nastavit idealní zvukové podání. Je tu prosím nějaký nadšenec co se v tomto systému vyzná a mohl by mi poradit, jak z něj dostat to nejlepší? Například vyfocený equalizer, co zapnout a co naopak vypnout. Děkuji velice.
×
×
  • Vytvořit nový...